Laden...

serum tegen couperose doctor BABOR refine cellular

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje van mijn PR-bureau: namelijk deze mooie flacon om couperose tegen te gaan.

Nou ben ik zelf nog jong, en heb ik zelf geen last van Couperose. Maar… mijn moeder heeft al een aantal jaar last van Couperose, en heeft zo 2 vlekjes in haar gezicht. Nou kon ik dus haar helpen met deze serum van Dr. Babor. En vandaag neem ik deze mooie fles onder de loep!

Dr. Babor is een van mijn favorieten merken in de wat ‘duurdere’ klasse. Nou is het niet al te duur, maar het valt zeker niet in de budgetklasse. Nou ben ik zelf een optimist: goedkoop is duurkoop, is dan ook echt niet mijn motto. Nee: ik moet het altijd eens een keertje bekijken of het wel goed werkt. Duur of niet duur: het verteld werkelijk niks over het product. Maar is het product goed.. dan vind ik het zeker mijn geld waard.

Nou is Dr. Babor een van mijn favorieten verzorgingsmerken. Nou zeg ik dit namelijk niet zomaar: het moet ook echt zijn werking doen anders koop ik het niet.

het middel tegen couperose

Er zitten in de Serum zitten 2% anti-roodheidcomplex verwerkt die ervoor zorgen dat de Couperose zichtbaar verdwijnt en vasculaire elasticiteit van de huid verstevigd.

Het serum moet je ochtends én avonds op je huid aanbrengen door als het ware het in te wrijven. Nadat je huid grondig hebt gereinigd. Zo heeft mijn moeder het 2 weken lang het aangebracht, en dit is het resultaat:

Mijn moeder heeft al zeker 10+ jaar couperose, dus een wonder in 2 weken verwachten we niet. Zo zien wij (ik en mijn moeder) daadwerkelijk verschil, het is veel minder geworden qua roodheid. En zo hopen we na misschien een maand dat de couperose zo goed als weg is. Mijn moeder is in iedergeval al blij dat het een stuk minder is geworden, ook omdat je gezicht het aangezicht is.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg