Laden...

shimmer pearl van EOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zoals jullie wel weten hou ik van het merk: EOS. Een lippenbalsem met een aparte vorm die tegenwoordig vaak is gekopieerd door andere merken of (merk)loze bedrijven.

Nou is het originele merk niet altijd het beste, maar bij EOS wel: je ziet het weleens vaker dat deze lippenbalsems (in een ei vorm) lippen laat uitdrogen etc. Soms moet je voor kwaliteit gewoon iets meer uitgeven!

Ik kreeg laatst een leuk pakketje van mijn Pr-bureau die mij vaker pakketjes stuurt, en ook van: EOS! Rondom het merk EOS hangt er een ‘hype’, niemand kan er niet meer omheen.

De lippenbalsems met antioxidanten, vitamine E, Shea Butter en jojoba-olie en SPF 15 kun je de zomer én de winter goed mee door komen. Het zorgt niet voor een ‘té’ vet laagje waardoor je eigenlijk blijft smeren.

Ik ben verslaafd aan dit soort lippenbalsems, en moet er eigenlijk ook voor zorgen dat ik het niet té vaak ga smeren. ‘S ochtends en avonds is al genoeg om de dag goed te beginnen, en af te sluiten.

Laatst kreeg ik 3 verschillende lippenbalsems van EOS opgestuurd met verschillende geuren, vandaag kreeg ik een Shimmer Pearl variant opgestuurd die ik graag met jullie deel:

Ik kreeg de EOS Shimmer Pearl variant opgestuurd, met een apart vormpje valt hij echt op. Ik kreeg deze opvallende balsem opgestuurd in een schelp: leuk gedaan. Zoals je aan de foto’s kunt zien bevat deze EOS Shimmer Pearl een mooie glans, die je ook op de lippen terug ziet.

Het leuke vind ik dat alle lippenbalsems van EOS 100% natuurlijk zijn. Deze lippenbalsem zorgt voor een goede natuurlijke vochtbalans, en maakt mijn lippen zacht zoals je hieronder kunt zien:

Het fijne is aan deze lippenbalsems, is dat het makkelijk op te brengen is door de EI-vorm. Door deze vorm kun je het makkelijk in je handtas of schooltas onderweg mee te nemen, en ze zijn niet alleen voor vrouwen. Ze gaan erg lang mee, met een balsem die ik dus 2 x per dag gebruik doe ik langer dan een half jaar mee. Maar dit ligt natuurlijk voor iedereen persoonlijk.

Deze Shimmer Pearl Lippenbalsem van EOS is verkrijgbaar bij o.a. Douglas voor een leuk prijsje van: € 7,13.

Heb jij ook al een EOS lippenbalsem kunnen bemachtigen, zo ja: hoe bevallen ze?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg