Laden...

shower jelly’s van de Kruidvat uit de “Catch and Shine” collectie

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een ‘fleurig’ pakketje van de Kruidvat.

Ze komen namelijk deze week met vijf verschillende Shower Jelly’s in de winkels en online. En ik mocht ze voor jullie uitproberen, erg fijn.

De Kruidvat over zichzelf:

” Wie kent Kruidvat niet? Bij Kruidvat winkelen wekelijks meer dan 3 miljoen klanten. Hiermee is Kruidvat marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. Een positie waar we trots op zijn. Ons bedrijf heeft meer dan 1.000 winkels en meer dan 15.000 medewerkers die elke dag weer het beste uit zichzelf halen om ons motto waar te maken: Steeds verrassend, altijd voordelig. “

van Mango-Licious, Berry-o-baby tot Coco Cabana, Green Godess Kiwi en Raspberry Fantasy. Hoe leuk klinken deze namen bij voorbaat al? Ik vindt het erg zomers, zo kunnen we allemaal nog eventjes genieten van de laatste zonnestraaltjes in de lucht voordat het weer koud wordt.

Jelly’s

Gelukkig zit er bij mij een Kruidvat zowat voor mijn deur. Zo bezoek ik bijna dagelijks (zeker wel om de dag) de Kruidvat voor wat leuke producten te scoren. Zo heeft de Kruidvat een fijne Catch & Shine collectie die ze deze week uitbreiden met deze Shower Jelly’s.

Naast dat de Kruidvat erg budget is, zijn de producten ook erg fijn om te gebruiken. Eigenlijk kun je voor alles wel terecht. Haarverf tot Douche gels en Zonnebrand. Alle verzorgingsproducten komen wel aan bod. Erg fijn!

Deze fijne Shower Jelly’s ruiken heel erg lekker, makkelijk in gebruik en je kunt ze na gebruik weer terug doen in de potjes. Ik wordt er erg vrolijk van op de vroege ochtend.

Je kunt ze verkrijgen deze week voor een fijn prijsje (zoals je van de Kruidvat gewend bent) voor maar € 1,99.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie