Laden...

skin perfecting van Paula’s Choice met paracetamol

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Huidverzorging, ik hou er zeker iedere dag rekening mee.

Paula’s Choice is een van mijn favorieten verzorgingsmerken. Niet alleen omdat de producten zo simpel maar goed zijn, maar ook omdat het daadwerkelijk werkt.

Nou kan ik dat nog niks zeggen over dit nieuwe product: maar het schijnt goed te werken tegen mee-eters en een droge huid. Helpt het?!

Deze Paula’s Choice Skin Perfecting 8 % AHA Lotion, nou heb ik het even opgezocht: het zorgt er eigenlijk voor dat alle ex foliant de dode huidcellen losweekt. Als er een huid-perfecter lotion was die werkt tegen mee-eters en meer ga ik er natuurlijk direct in mee. Ik heb namelijk erg last van mijn huid en acne om gek van te worden.

En als vrouwen iets perfect willen maken, doen we dat graag. Maar is zo’n lotion met bestandsdelen van Paracetamol dan de oplossing? Nou gebruik ik vaker een paracetamol masker wat goed werkt tegen een vervelende huid.

Nou heb ik zelf een gevoelige/vette huid (dit heb ik ooit door een schoonheidsspecialist laten uittestten!) waardoor ik vaak last heb van Acné en roodheid. Nou mag je dit product niet gebruiken als je allergisch bent voor Paracetamol. Nou weet ik dat een Paracetamol Masker hier en daar goed werkt tegen Acne en het werkt vooral ontstekingsremmend.

De Skin Perfecting van Paula’s Choice reinigt grondig en zorgt er daadwerkelijk voor dat mijn Acne in deze dagen iets minder is geworden. Vooral nu in de zomer ik extra last heb van Acne.. niet fijn! Daarom is deze lotion voor mij één oplossing. Ik ga hem zeker vaker gebruiken én hoop zo eindelijk een zomer over te slaan qua Acne.

Helaas was dit effect maar voor korte duur.. Ik had er iets meer van verwacht. Maar oké qua huidverzorging is dit een prima product! Je kunt deze lotion bij verschillende drogisterijen en o.a. online: Paula’s Choice Skin Perfecting 8 % AHA Lotion kost € 33,-

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg