Laden...

smartphonehoesjes van Hoesjesoutlet

smartphonehoesjes van Hoesjesoutlet

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Telefoonhoesjes, als blogger zijnde kun je niet genoeg opgestuurd krijgen.

Ik neem deze opdrachten eens in de zoveel tijd alsnog aan. Waarom? Omdat ik dan deze bedrijven kan vergelijken, zodat jullie kunnen zien: Ah! Daar wil ik weleens een telefoonhoesje bestellen. Daarom nam ik na een lange periode weer een telefoonhoesje-opdracht aan, dat klinkt al leuk toch?

Mijn vriend/man, waarmee ik bijna een jaar een relatie mee heb: heeft dus een nieuwe telefoon! En omdat ik wat leuks mocht uitzoeken in een webshop, dacht ik: Hey, laat ik hem eens ook verrassen. Omdat deze telefoonhoesjes-webshop heel veel verschillende soorten hoesjes verkoopt, wist ik eigenlijk niet wat hij nou eigenlijk leuk zal vinden. Dus ik liet mijn vriend zijn eigen keuze maken. Fijn! Hoeft hij ook niet te klagen, toch? Haha.

Zelf koos mijn vriend voor Star-wars achtige telefoonhoesjes, althans dat vind ik zelf. Hij vind zelf namelijk van niet, maar.. hij is heel erg blij met zijn nieuwe aanwinsten. En alles wat hem blij maakt, maakt mij ook blij! Mijn vriend heeft een Galaxy S6 Edge.

Zelf koos ik voor een transparante telefoonhoesje, maar niet zomaar eentje. Nee dit hoesje heeft een roze overgang en ik denk dat je dat het beste kunt zien op de foto hierboven. Ik ben erg blij met mijn nieuwe aanwinst, fijn om weer een nieuw hoesje te hebben in mijn hoesje-assortiment. Want dat kunnen wij tegenwoordig wel noemen.. Uhum. Maar gelukkig is dit hoesje niet zo heel duur, namelijk voor: 12,99 heb je al zo’n hoesje bij: Hoesjes-outlet.nl.