Laden...

soda producten van Biore die je huid grondig reinigt

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik wist dat Baking Soda heel erg goed was, alleen had ik het zelf nooit geprobeerd.

Nu heeft Bioré een nieuw product op de markt gebracht met daarin Baking Soda, omdat het een budgetproduct is vind ik dat ik hier een artikel over moest maken. Normaal loop je altijd te klooien met wat verschillende ingrediënten, maar..

Bioré heeft alle ingrediënten al in een flacon voor je gedaan, hoe fijn!

Zoals jullie weten hou ik van nieuwe merken te ontdekken. Het komt er dus op neer dat ik dit merk niet 1,2,3 herkende. Dit vind ik persoonlijk juist fijn.. ook omdat ik een beter eerste indruk krijg dan dat ik het merk al ken. Dan heb ik waarschijnlijk ook een idee wat het product is en of het fijn werkt.

Toen ik deze twee nieuwe producten binnen kreeg, werd ik al vrijwel snel benieuwd. óók omdat ik al een tijdje op zoek ben naar goede gezichtslotions en face washes, vooral omdat ik last heb van Acné. Nou wist ik dat Baking Soda werkt tegen Acné alleen heb ik eerlijk gezegd nooit de tijd genomen, om te kopen of te gebruiken.

Dus.. ik denk dat ik er op een eerste indruk wel blij mee ben. (Als).. het natuurlijk werkt zoals ze vermelden.

De producten van Bioré zijn dermatologisch getest, dit heb je natuurlijk niet als je zelf aan de slag gaat met Baking Soda en je eigen experiment uitvoert. Nee.. Bioré geeft mij zeker een goede indruk. Ook omdat ik Psoriasis heb en zelf naar Dermatologen ga, en weet dat ze echt aan alles denken.

De producten van Bioré zijn verkrijgbaar in een poedervariant en een gel, de gel vind ik zelf iets beter werken (gemak dient de mens, toch?) Tja, het is maar net wat jij zelf het fijnst vind werken. De producten gebruik ik inmiddels een week, en ze doen wat ze moeten doen.

Ik heb daadwerkelijk minder Acné! Dit wilde ik nog eventjes niet met jullie delen, ook omdat ik nogal sceptisch ben. Ook over dit soort producten, voor nu werkt het fijn. Alleen wil ik deze producten langer gebruiken om echt een oordeel te geven.

Voor mij werken de producten, en het maakt me huid echt schoon zoals het hoort. Het haalt alle restjes van mijn huid af en dat vind ik persoonlijk erg fijn.

  1. Cleanser met Soda: € 6,74 ,-
  2. Poeder met Soda: € 8,24 ,-

Verkrijgbaar online, en in de gespecialiseerde drogisten.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg