Laden...

sportsokken van Butik21

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje van Butik21, een webshop die ik nog niet kende.

Maar.. dat vind ik juist leuk want zo leer je ook nog iets nieuws kennen. Zo test ik natuurlijk vaker pakketjes uit, maar koop het ook nog eens vaker na als het product echt goed werkt. Zo kreeg ik laatst 2 verschillende sportsokken opgestuurd: aan de slag dus.

Nou weten jullie inmiddels wel dat ik lekker bezig ben met het sporten en afvallen. Zo ben ik sinds januari 10 kilo afgevallen, nou wil ik nog zo’n 5 a 10 kilo kwijt.

Eigenlijk vooral mijn kuiten en armen in ‘shape’ te krijgen want die vind ik persoonlijk vrij dik aangezien ik niet zo heel veel meer weeg. Nou kreeg ik laatst een pakketje van Butik21, een webshop die zich richt op Sportcompressiekousen. Nou wil ik heel graag trainen voor de CPC loop; dan komen deze sokken heel erg goed uit.

Nou kreeg ik 2 verschillende ‘kleurrijke’ sportsokken opgestuurd. Compressiesokken voor het Hardlopen (oranje-roze), en de Zweedse Sportcompressie sokken hoog (paars). Na mijn maten van mijn kuiten door te hebben gegeven, had ik de volgende dag de sokken binnen. De service is overigens erg goed, als je vragen hebt kun je altijd bij hun terecht.

Sport compressie sokken zijn te gebruiken bij een makkelijkere herstel na je training, en voorkomen dikke kuiten of vermoeide voeten. Zelf heb ik altijd zonder sokken hardgelopen; ik merkte altijd deze klachten. Met deze sokken heb ik dat vele malen minder. Uiteraard zijn ze in meerdere kleuren verkrijgbaar, als je ze wil afstemmen op je schoenen.

Compressiesokken voor het Hardlopen (oranje-roze) – €14,90 – Link (*)

Met deze oranje-roze sokken val je echt op! Deze sokken zijn te gebruiken voor de warme dagen, wat ik persoonlijk erg handig vindt. Als je geen langere sokken wilt dragen tot op je kuiten zijn deze sokken ideaal.

Dryarn Zweedse Sportcompressie sokken hoog (paars) – €21,90 – Link (*)

Deze compressiekousen zijn speciaal gemaakt voor de mensen die een actieve levensstijl hebben. Deze hoge sokken die op je kuiten zitten helpt je passende druk uit te oefenen op je kuiten, waardoor de bloedcirculatie beter zijn werk doet. Deze sokken zijn makkelijk te gebruiken in de zomer (houdt de huid koel), en in de winter lekker warm.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie