Laden...

spring make-up samen met de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Een nieuwe make-up collectie, altijd leuk! Een make-up liefhebber als ik, kon het natuurlijk niet laten om het op mijn blog te laten zien.

Laatst kreeg ik dus weer een mailtje van mijn PR-bureau of ik weer de nieuwe collectie van: Etos wilde uitproberen. Natuurlijk! Niks is zo leuk om jullie de nieuwste collectie te showen. Als je net zoals mij van Make-up houdt zal ik zeker eventjes meekijken.

Toen ik het mailtje kreeg: Etos heeft een nieuwe ‘spring’ collectie, kon ik natuurlijk geen néé zeggen.

Zoals ik al in de inleiding zei: hou ik net zoals iedere andere vrouw van verzorging. Nu krijg ik als blogger zijnde heel veel verschillende dingen opgestuurd: dit zegt niet dat ik dan ook alles hou. Het meeste geef ik aan mijn moeder, haar gun ik het dan ook het meest.

Ik wordt eigenlijk blijer als ik het aan een ander geef dan dat ik het zelf krijg. Alhoewel ik wel heel trots ben op wat ik tot nu toe heb bereikt, en in de toekomst nog veel meer wil bereiken. Ik blijf bloggen tot dat ik niet meer kan typen.

Natuurlijk ging ik direct aan de slag met deze producten van de Etos. En begon daarom ook met het aanbrengen van de Foundation: ik moet zeggen dat het voor mij persoonlijk tegenviel. Ik moest 2 lagen opbrengen voor een beetje dekking. Naast dat vond ik het lip kleurtje wel heerlijk zomers!

Naast dat hebben ze ook een krulborstel, matte lipstick primer, en een zomers nagellak kleurtje (waar je mij heel erg blij maakt!) aan hun collectie toegevoegd. Het nagellak kleurtje verbaast me nog het meest: wauw, wat is dit kleurtje prachtig. Eentje om echt aan mijn eigen collectie toe te voegen, en natuurlijk om blij van te worden.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg