Laden...

stickers voor in mijn keuken van Ja-winkel

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van ja-winkel een leuke ‘kleinere’ sticker webshop met fijne ambachtsproducten.

Ik kreeg een aantal stickers naar keuze opgestuurd, en natuurlijk ging ik met deze stickers aan de slag in mijn… keuken.

De laatste tijd ben ik bezig geweest om mijn ‘keukentje’ op te knappen. Zo had ik allemaal 2de hands apparaten en heb ik eventjes (meer als 1 jaar) gespaard voor een nieuwe koelkast, gasfornuis en 2-in-1 was droogcombinatie.

Ik wilde dit per se in een keer bestellen omdat ik dan geen extra bezorgkosten zou krijgen. Zo kreeg ik tijdens Black Friday laatst ook nog een flinke korting. Zo had ik echt een paar weekjes mijn nieuwe meubels staan, en miste ik alleen nog wat muurversiering. Zo kreeg ik dit aanbod en ging er natuurlijk direct op in.

Om eerlijk te zijn kende ik deze webshop hiervoor nog niet. Gelukkig kan ik als blogger verschillende items uit proberen zodat ik weet: dit ga ik vaker kopen. Jenny van Ja-winkel.nl stuurde mij laatst een mailtje of ik wat muurstickers uit wilde proberen: natuurlijk wilde ik dat.

Jenny is de eigenaresse van ja-winkel.nl en maakt originele stickers (en zelfs op maat). Jenny is van huis uit grafische vormgever (wat ik zelf ook ben, leuk!).

Zo maakt zei niet altijd muurstickers maar ook aparte ansichtkaarten en posters die je ook bijvoorbeeld in de babykamer kunt hangen. Het leuke aan deze webshop vindt is dat Jenny van huis uit runt, en haar producten ook met heel veel passie ontwerpt (dit zie je dan ook echt terug in haar webshop).

Om de stickers op te plakken moet je een schone (niet te gladde) ondergrond hebben. Zelf plakte ik mijn stickers in de keuken, dus was er van een gladde ondergrond geen sprake gelukkig maar. Tijdens de kerst kreeg ik deze stickers opgestuurd: binnen één dag snelle service dus.

Toen ik eenmaal de stickers kreeg ging ik direct ermee aan de slag: het ging eigenlijk vrij makkelijk. Gelukkig had ik de uitleg van de website van ja-winkel bij de hand, maar eigenlijk had ik deze niet nodig..

Het ging eigenlijk vrij makkelijk: een beetje wrijven en daarna is het een kwestie van plakken. Ik had wel wat moeite met de mini-stickers maar met een beetje geduld zat dit zo op de muur. Ik ben tevreden met het resultaat!

Mijn keuken is dus nu eindelijk af, ik ben blij.. voor de een is het de normaalste zaak maar ik heb er ook echt hard voor gespaard om te zijn waar ik nu ben.

Van geboortestickers tot Chinese tekens op een doek, eigenlijk kun je voor verschillende stickers bij ja-winkel.nl terecht.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg