Laden...

Storytiles x Westwing

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Foutje, bedankt… Ja echt! ik vergat namelijk een blogpost te maken over de tegel van Storytiles X Westwing.. Dit komt omdat de foto’s die op mijn camera verdwenen waren, super balen.

Vooral omdat ik het tegeltje daarna nog liet vallen met als conclusie dat hij nu kapot is, ik was er echt super blij mee! Daardoor kon ik geen nieuwe foto’s maken. Oke, dan maak je toch niks?

Nee de onhandige Mellanie (Uhum!), maakt altijd back-ups.. alleen stonden schijnbaar de foto’s tussen al mijn ‘normale’ foto’s. Dus nu komt eindelijk toch het artikeltje online, kijk dus snel eventjes verder!

Ik ben blij

Eindelijk, ik ben echt blij. Ik de perfectionist baalde ontzettend dat de foto’s weg waren. Dit komt omdat ik zo blij was met het tegeltje van Storytiles, het is echt ware tegelkunst om zoiets te maken. Een tijdje terug deelde ik het tegeltje al op Instagram @ Mellaahblogt ik kreeg zoveel leuke reacties!

En zelf was ik er ook echt blij mee, ik kon het overal neerzetten waar ik het maar wilde. De onhandige ‘ik’ zet het natuurlijk weer op een randje neer.. ik dacht natuurlijk ik stoot hem niet om, toch helaas wel! Ik baal.. het was zo’n leuk tegeltje daarom deel ik hem toch heel graag met jullie.

Storytiles over zichzelf

Het jonge design bedrijf StoryTiles is populairder dan ooit! Geïnspireerd op de Oud Hollandse tegeltjes begon ontwerpster Marga van Oers met het creëren van haar eigen, moderne variant daarop. Haar schoonzus Judith zag direct succes en zo begon hun StoryTiles avontuur. Westwing sprak met dit droomduo over hun succes, ambities en welke tegel nou eigenlijk hun favoriet is.

Ik wil Storytiles toch nog graag bedanken voor het tegeltje, bedankt voor de moeite! Je kunt de collectie hier vinden.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie