Laden...

stress serum en anti-aging van Exuviance

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laat krijg ik een anti-aging merk opgestuurd met verschillende producten erin.

Zelf ben ik nog 24, dus heb ik nog geen anti-aging nodig dus liet ik mijn moeder deze producten merendeels uitproberen. Gelukkig zat er ook nog iets bij wat ik zelf ook wel uit kon testen voor jullie.

Dit merk wordt aanbevolen door huidverzorgings- experts wereldwijd en in de benelux, zelf ken ik dus merk nog niet maar ga er graag natuurlijk mee aan de slag. Dit merk combineert wetenschappelijke kennis in hun producten.

Zelf vind ik heel erg fijn als een merk de moeite neemt om hun producten goed uit te testen voordat het op de markt komt. Hun producten bevatten meerdere zuren en extracten en vitamines voor je huid, zo zie je echt veranderingen je huid. Toen ik deze persinformatie las raakte ik als vrij was snel benieuwd, en ging de natuurlijk direct mee aan de slag.

Zelf kreeg ik een serum opgestuurd, voor mij natuurlijk perfect omdat ik zelf lijdt aan PTSS en een angststoornis. Dit merk ik de laatste tijd echt terug aan mijn huid, de wallen en de lijntjes die ik begin te krijgen.

Jullie zien me natuurlijk vaak met make-up op, maar zonder zie ik echt het verschil vooral de laatste periode. Dus ik kan wel een goede voedende crème of olie gebruiken.

Deze olie gebruik ik nu minstens 2 weken, om een goede indruk aan jullie te geven. Toch merkte ik binnen 1-dag werkelijk verschil in mijn huid. Fijn!

Naast de olie kreeg ik heel veel kleine test flacons opgestuurd die anti-aging werken. Nou zei ik al in de inleiding dat ik geen anti-aging hoef te gebruiken, dus liet ik het me moeder uitproberen.

Ze vindt de producten erg voedend en lekker ruiken, fijn om voor het slapengaan je huid goed te reinigen en te verzorgen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie