Laden...

summer in de city concealers van de ETOS

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

De zomer komt er weer aan, dat betekend in beautyland dat er ook weer nieuwe collecties aankomen.

Nou ben ik eenmaal ‘Etos’ Friend: dat betekend dat ik achter de producten van de Etos sta. Nou mag ik natuurlijk wel mijn eigen mening geven, gelukkig. 

Etos heeft een aantal nieuwe beauty musthaves voor sprankelende look uitgebracht, Met deze items ben je in een hand omdraai zomer ready, althans dat beweert Etos. Etos is de laatste jaren bezig met persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. Zo geloven ze dat je met goede verzorging de hele wereld aan je voeten ligt.

Zo vind ik de verpakkingen de laatste tijd veel beter uitzien dan het verleden. Het ziet er modern, hip en vooral netjes eruitzien. Ze steken er echt tijd in en dat zie je. Zo breiden ze zich steeds meer en persoonlijk uit: zo testte ik laatst de mannenlijn van de Etos. Ik vind het persoonlijk fijn dat zo’n bedrijf als Etos de aandacht besteed aan hun producten. Eigenlijk zoals het hoort.

Vandaag kreeg ik 3 verschillende concealers opgestuurd én een Fixing powder waar ik erg benieuwd naar ben:

Fixing Powder voor: € 4,99,-

De Transulent Fixing Powder van de Etos zorgt ervoor dat je Foundation Matt wordt en het laat een soort transparant laagje achter waar ik wel van hou. Hij kan gecombineerd worden met alle foundations en is geschikt voor ieder type huidskleur. Fijn dat je dan geen ander product er weer voor nodig hebt. Het lijkt me eigenlijk onhandig en onnodig om voor ieder huidtype een ander product nodig te hebben, fijn dat ze er rekening mee hebben gehouden.

3 type Concealers: Say no to Redness – Hello Freshness – Bye Bye Dark Spots voor: €4,99,-

Zelf testte ik eerst de groene variant uit: Say no to Redness. Deze camoufleert alle roodheid in iemands gezicht. Ik heb last van Acne, en daar werkt het ook goed tegen de roodheid bij de neusvleugels, kin en wangen. Zelf had ik last van roodheid op mijn wangen en dat zie je ook terug op de foto’s dat dat zo goed als weg is inclusief de Acne.

Hello Freshness (de Paarse) heb ik de dag erna uitgeprobeerd: ik had amper geslapen dus deze concealer kwam goed uit. Het corrigeert de kleur geel die de vermoeide huid een goede uitstraling geeft, en het werkt!

Bye Bye Dark Spots heb ik aan mijn moeder gegeven: die heeft vaker last van donkere kringen onder haar ogen. Bij haar werkt deze concealer weer goed. Het corrigeert de kleur blauw perfect voor de donkere kringen.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg