Laden...

super schattige portemonnee van Blond Amsterdam

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een super leuk mailtje van Smartphonehoesjes.nl een online webshop voor al jou telefoonhoesjes en accessoires.

Nou ben ik gek van Blond Amsterdam, dus was mijn keus snel gemaakt: ik wilde natuurlijk de mooiste uitproberen. Nou koos ik niet voor een Telefoonhoesje, nee. Ik koos voor een Portemonnee van Blond Amsterdam. Ik was er zo weg van, dat ik hem heel graag met jou wil delen!

Je bent direct in de zomerse stemming

Ik als fan van Blond Amsterdam kan natuurlijk niet zonder deze zomerse portemonnee, als je even je tas niet wilt meenemen maar wel iets leuks in je handen wilt hebben is de portemonnee zeker wat voor jou. Hij bied alle ruimte voor jou en je benodigdheden, er zitten een aantal vakken in en natuurlijk een vak voor je mobieltje!

Er zit een coating op deze portemonnee waardoor deze portemonnee een mooie glans krijgt. En ook niet zo snel kapot gaat, dus voor de onhandige mensen zoals ik.. deze portemonnee is dan zeker wat voor jou. En zeg nou eerlijk, zo’n mooie portemonnee met zo’n leuke print voor maar € 19,95 vindt ik echt een koopje, hij is het dubbel en dwars waard. Meer dan dat zelfs.

Wat zijn de voordelen van deze portemonnee?

Nog een voordeel is dat iedere mobieltje er in past, je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het niet gaat passen. Wat ik meestal heb bij dit soort portemonnee’s is dat de sluiting niet optimaal werkt, dat heb ik met deze portemonnee dus helemaal niet. Overigens zit de zomerse print ook in de portemonnee zelf, ik krijg er echt een goed gevoel van dit soort prints. Geweldig!

Waar kun je hem krijgen?

Nou heb ik als blogger zijnde, zo mijn adressen. Dit komt omdat ik meerdere webshops uit mag proberen leuk natuurlijk! Ook deel ik alleen de webshops die mij echt aanstaan, vindt ik het niks dan is het ook niks. Zo was ik helemaal verliefd op deze prachtige Blond Amsterdam Portemonnee slash Telefoonhoesje van smartphonehoesjes.nl. Via deze website vond ik overigens nog meer mooie Portemonnees waar je mobieltje in past, gewoon even zoeken in de zoekbalk naar: Portemonnee. Je krijgt dan een overzicht met de voordeligste en mooiste hoesjes, dus zeker een kijkje waard!

je kunt hem al krijgen voor: € 19,95 ,- / via deze link: Blond Amsterdam Portemonnee – Keep it cool

Wie is er ook gek van Blond Amsterdam?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

2 reacties

oktober 11, 2016
0

Inderdaad super schattig. En zooo handig dat je mobiel erin past. Ideaal om eens snel mee naar de winkel te lopen.

oktober 12, 2016
0

Precies!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: