Laden...

tan producten van Bondi Sands

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het liefste ga ik onder een zonnebank, maar tegenwoordig is het met een spray al makkelijk om ‘bruin te lijken’.

In de beginperiode van mijn blog ging ik al aan de slag met een andere Spray Tan waarvan ik nog een leuk verhaal over had: het pakketje werd 4 straten verder geleverd zonder een kaartje of iets, gelukkig hadden ze mijn blog URL op het pakketje neergezet waardoor ik via mijn blog een berichtje kreeg dat iemand waarschijnlijk een pakketje voor mij had, fijn!

Bondi Sands is een Amerikaanse Tan merk die zich goed gevestigd heeft in Nederland, althans ik kende het merk al. Schijnbaar is Bondi Sands april 2018 begonnen hier zich te vestigen in Nederland.

Dit merk heb ik op verschillende sociale media’s voorbij zien komen waardoor ik al een goede impressie had van het bedrijf. Bondi Sands is dan ook ‘het beste’ tanning merk in de UK, en is vanaf nu ook verkrijgbaar bij de ETOS waar ik ambassadeur van ben.

Een Spray Tan is natuurlijk beter voor je dan een normale zonnebank. Dus mochten deze producten werken, ga ik er graag vaker mee aan de slag!

Bondi Sands staat bekend om hun hoogwaardige producten: géén oranje ondertoon maar juist een groen/blauwe tint it is! Het wordt natuurlijk winter dus moeten we weer aan een Fake Tan ;-), we hoeven dus niet meer bleek de winter door. Natuurlijk ging ik aan de slag voor jullie met deze producten die ik van Bondi Sands heb gekregen:

Naast de twee verschillende Spray Tans kreeg ik ook een Moisturizer om je kleur goed te onderhouden en een Removal opgestuurd (voor plekjes waar het niet goed is gegaan) en een handschoen om alles goed aan te brengen.

Ik ben op dit moment erg bleek van mezelf: dus begon ik met de light/medium variant. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik heel erg moest wennen toen ik de kleur zag, ik was namelijk wel erg bleek op het moment dus zag je de kleur wel héél snel.

Nadat ik het product (onder de douche) had gebruikt, dit doe ik ook omdat je altijd vlekken op de grond maakt en zo weg kan spoelen. Merkte ik direct resultaat, nadat ik gewend was en de Spray Tan goed was ingetrokken had ik de dag erna een festival. Ik was erg blij om een kleurtje te hebben en het zag er goed uit, al zeg ik het zelf!

Self Tanning Foam (200 ml): € 19,95 – Tanning Milk (375 ml): € 16,99 – Self Tan Eraser (200 ml): € 19,95 – Application Mitt (handschoen): € 5,99.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie