Laden...

tandverzorging van Oxyfresh

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Mondverzorging, iedere ochtend en avond en e.v.t. tussendoor moeten we er toch aan geloven.

Daarom kreeg ik van Oxyfresh een leuk pakketje. Nou kreeg ik voor mijn Hondenblog: LuccadeHond.nl ook al een pakketje van hun laatst, dit was uiteraard voor honden. Nou is te hopen dat de ‘aparte’ producten van Oxyfresh voor mensen ook zo fijn werken. Kijk dus eventjes mee.

Oxyfresh een fijne webshop die meerdere producten verkoopt rondom mondverzorging. Nou vind ik mondverzorging voor mensen, dieren iedereen heel erg belangrijk.

Niemand wil een stinkende mond! Toch?! Daarom kreeg ik een leuk pakketje, en ik weet niet of het een hint was: haha! Maar toch. Ik ging ermee aan de slag:

Overigens heet de hondenvariant: TopHond. Kun je ook eens een kijkje nemen, tipje!

Te beginnen met de tandenstokers, en mintjes: de tandenstokers werken echt fijn vooral de witte. Nou vertelde mijn tandarts laatst aan mij dat ik vaker tandenstokers mag gebruiken. Fijn dat ik nu eventjes een vooraad heb. Overigens ben ik de ‘normale’ tandenstokers echt zat. En heb ik nu eindelijk goede en aparte tandenstokers gevonden, die alsnog mijn mond schoonhouden!

Oxyfresh verkoopt meerdere tandpasta’s. Fijn dat je ook nog eens een keuze kunt maken, althans zo denk ik persoonlijk. Naast dat werken de tandpasta’s die ik gekregen heb, echt tegen een slechte adem. Ze bevatten allebei Xylitol een bestandsdeel die in een normale tandpasta hoort.

De linker heeft een milde mint smaak: voelt fijn en fris in de mond.
De rechter moet je na een maaltijd gebruiken: ook erg fijn te gebruiken en voelt goed aan.

Zelf gebruik ik naast mijn tandpasta’s een mondwater, niet te vaak natuurlijk. Maar het geeft mij net dat frisse gevoel!

Nou kende ik de linker al: fijn product en eigenlijk niks op aan te merken. Het maakt de mond goed schoon, en geeft net een beter gevoel dan alleen een tandpasta.
De rechter: helpt tegen een droge mond. Iets waar ik vaker last krijg, vooral na een paniekaanval. Er zit mint in en het smaak goed, moet ik eerlijk bekennen!

Het laatste product(en) zijn mondschrapers. Nou vind ik dat persoonlijk overbodig, maar voor de mensen die graag hun mond verzorgen is dit een oplossing. Ik maakte natuurlijk de Roze variant open: ze liggen goed in de hand, en geven mij net een uitgebreide mondverzorging. Leuk om te hebben!

Ik raad de webshop van: Oxyfresh dan ook zeker aan om eens een kijkje te nemen. Fijne producten tegen een betaalbare prijs.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg