Laden...

teddy beer mand voor Lucca van Suzy’s

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Lucca mag de laatste tijd goed aan de slag met verschillende webshops, fijn juist want zo kunnen we de dieren webshops laten zien op Lucca’s blog.

Natuurlijk kun je hier ook terecht voor je dagelijkse tips en tricks rondom hond of pup, maar óók voor verschillende reviews. Laatst kreeg Lucca een leuk mailtje van een bedrijf genaamd.. Suzy’s.

Suzy’s is een webshop die sinds 1954 online en offline bestaat, alle producten worden met de hand gemaakt in ons buurland: België met Europese materialen.

Naast honden accessoires kun je ook voor je kat terecht. Hondenmanden, tassen voor onderweg, jasjes cetera kun je bij Suzy’s terecht. Nou is alles natuurlijk handgemaakt dus kun je voor meerdere dingen terecht in hun webshop overal ter wereld (Worldwide Shipping).

Je krijgt 2 jaar garantie op al je gekochte spullen in hun webshop: fijn want zo garanderen ze hun producten op kwaliteit.

Lucca mocht zelf zijn product uitzoeken in de webshop van Suzy’s, zo kozen wij voor een honden mand. Waarom? Omdat Lucca meerdere manden heeft maar baasjes ouders wilde de oude mand hebben omdat Lucca vaak uit logeren gaat. Wij kozen voor deze hondenmand:

Als ik een hondenmand uitkies, kies ik voor een kleur die ook in mijn interieur voorkomt. Nou kan ik natuurlijk wel voor een flitsende kleur gaan maar is misschien iets té voor in de woonkamer.

Naast de kleur let ik ook op de stof: ik weet dat mijn eigen hond kieskeurig is en daarom koos ik voor de meest comfortabele mand die er te vinden was.

Nou zag ik eigenlijk heel veel leuks in de webshop van Suzy’s maar deze Teddy Beer mand (de naam was al catchy). Het wordt ook wel de Teddy Beer mand genoemd door de stof die veelal bij baby’s wordt gebruikt.

De mand wordt handgemaakt met een goede kwaliteit vals leder: die ervoor zorgt dat de mand langer meegaat. Overigens kun je de mand ook gewoon wassen, de mand en binnenkussen kunnen gewassen worden op 30 graden.

Wat ik eigenlijk niet had verwacht was dat Lucca er daadwerkelijk direct in ging liggen. Normaal moet ik hem altijd een beetje ‘pushen’ met een paar snoepjes in mijn hand.

Maar toen de hondenmand binnen kwam ging hij direct erin liggen en was er eigenlijk niet meer uit te slaan. Zelfs mijn vriend vond het erg apart dat Lucca de mand zó geweldig vind. Goedgekeurd door Lucca dus! 

TEDDY BEER MAND BEIGE € 85,00 – https://www.suzys.eu/

Waar ligt jou hond het liefste in?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie