Laden...

Telefoonhoesje van Lucca van EgoSketch

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Net voor de verhuizing mocht ik een nieuwe telefoon uitzoeken, gelukkig maar want mijn oude telefoon een Samsung Galaxy S5 was wel inmiddels overleden.

Oproepen, Appjes en dat soort dingen kreeg ik niet meer binnen en ik kon niet meer bellen. Ja, je kunt wel zeggen dat ik er wel aan toe was! Ik wilde al een tijdje weer een IPhone S6 en ik dacht: waarom niet? En daarom laat in mijn mening weten, en ik heb een nieuw hoesje!

Ik heb de Rosegold variant gekozen dit is ook heel aantrekkelijk als vrouw om deze telefoon te kiezen, dit komt echt door de kleur.

Maar ik heb vroeger al een IPhone gehad en het werkte altijd perfect, daarom wist ik ook dat ik al een goede keus had gemaakt! Ik pakte direct de telefoon uit, en ja ik ben nu al heel erg tevreden!

Nu ik inmiddels deze telefoon 1-2 weken heb weet ik ook wel hoe hij werkt, en of hij het goed doet.

Ik ben echt heel erg tevreden met deze telefoon, hij is simpel en naar mijn mening werkt het beter dan Android. Ik vind hem vooral heel erg makkelijk voor mijn blog werkt de telefoon heel erg gemakkelijk.

Mailtjes krijg ik direct binnen, en de look van de telefoon vind ik veel mooier dan de Galaxy’s. Ik ben heel erg tevreden met mijn nieuwe mobiel, hij werkt makkelijker en sneller en ik kan er beter mee overweg. Ja, je hoort het al.. ik ben blij! 🙂

Heel toevallig kreeg ik van Egosketch een mailtje om een hoesje uit te proberen. Natuurlijk wilde ik dit, vooral nu ik een nieuwe telefoon heb komt het fantastisch uit! Ik mocht een telefoonhoesje zelf ontwerpen en daarom was mijn keus al snel gemaakt: ik maak een telefoonhoesje van mijn hondje: Lucca de Hond!

Ik ben superblij met mijn nieuwe telefoonhoesje vooral omdat ik hem zelf heb gemaakt! Ik koos een hoesje die rondom bedrukt was, dit heb ik expres gedaan omdat ik dat veel mooier vind. Ik ben superblij met me telefoon en me nieuwe hoesje! Ik kan er weer even mee door, bedankt Egosketch! 🙂

€ 19,00 / Link

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie