Laden...

terugblik op het jaar 2015 + nieuwe doelen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Oke, laat ik allereerst beginnen met dat het begin van 2015 het onwijs goed met mijn blog ging. Statistieken gingen omhoog, Ik ging van Blogger naar WordPress, en ik werd uitgenodigd voor de fantastische dingen. In het midden van het jaar ging het steeds minder met mijzelf en met mijn blog.

– bevat interne links

Vandaag blik ik met jullie terug op 2015, en laat ik weten wat voor plannen ik heb voor 2016.

Begin van 2015
Ik had de smaak te pakken qua bloggen, en ik blogde elke dag om 7 uur. Alles ging eigenlijk perfect. Ik werd voor de geweldigste events uitgenodigd: zoals Karin Bloemen in Carré, en Beauty Events. Helaas door mijn paniekaanvallen heb ik eigenlijk alles gecanceld (wel optijd natuurlijk). De Events zijn meestal altijd in Amsterdam, De trein + mij? = Geen optie, soms wel hoor maar ik moet dan in me vel zitten.

Ook werd ik uitgenodigd om tijdens Museumnacht een reportage te maken en te overnachten in een Hotel aan het Spui in Den Haag, hierin ging ik wel op in. Omdat ik zelf ook naast Den Haag woon, dus dichtbij. Ik kreeg de geweldigste kamer, en ik barstte in tranen uit. Waarom krijg ik dit?

Midden van 2015
Het ging uit met mijn ex. Sinds toen heb ik vooral veel tijd voor mezelf vrij gemaakt. Ik boekte een Spa-dag en ik liet een Tattoo zetten die ik al een tijdje wilde. Ik ben meer waard dan zo behandeld te worden en dat besefte ik me héél goed. Met mijn blog ging het eigenlijk steeds niet erg lekker. Ik kreeg wel veel producten opgestuurd, maar meer van hetzelfde.

Mijn schrijfstijl ging ook achteruit. Ik kon me draai niet meer vinden, wat je de laatste tijd van me hebt gezien is niet wie ik ben. Ik ben altijd een vrolijk persoon. Ik denk dat het ook vooral aan mijn eigen heeft gelegen, ik ga al meer dan een jaar niet meer naar een Psycholoog voor mijn PTSS en mijn stemming is ook erg veranderd.

De Lay-out heb ik dit jaar zo váák veranderd! Niet normaal eigenlijk, ik heb zeker wel 40? ( weet ik niet zeker, misschien meer of net iets minder ) Thema’s gekocht meeste had ik ook in een goede deal kunnen kopen maar dit heeft me ook erg veel gekost, natuurlijk heb ik het ook terug verdiend. Maar ik had zeker heel veel andere dingen van dat geld kunnen doen.

Niet alleen me schrijfstijl ging achteruit, maar ook mijn statistieken in het midden van het jaar. Ik ging van 27K naar 24K ( ook niet slecht, maar het ging juist in een stijgende lijn omhoog ) Ik kan dit heel simpel uitleggen: Mijn schrijfstijl is veranderd, en mijn inspiratie is ook achteruit gegaan. Dit moet en wil ik veranderen.

Nu komen we bij wat ik volgend jaar beter ga doen
– Mijn schrijfstijl aanpassen, hoe het was maar als het kan beter ( ik wil het beter aanpakken )
– Mijn Lay-out zelf ontwerpen, ik ben niet tevreden met alle thema’s die ik heb gehad. Die ik nu heb vond ik echt perfect alleen doet de slider het niet, en als die het doet kun je niet naar de volgende pagina gaan. Wat niet de bedoeling is! De makers van deze thema hebben aan me verteld dat het komende maanden wordt gemaakt. Daar heb ik nu niks aan, dus ik ga mijn eigen Thema ontwerpen! Ik ben al 6 jaar webdesigner ik ben goed in HTML typen alhoewel, ik de laatste tijd steeds meer voorgeschreven thema’s gebruik dus niet op de ouderwetse manier! Maar een WordPress thema maken, is toch andere koek. Maar ik kan dan wel doen wat ik wil! Zodra ik heb wat ik zelf wil en bij mij past zal me blogposts zeker er op vooruitgaan!

Mijn voornemens
* Thema aanpakken
* Afvallen ( zeker 10 kilo ) en om beter in mijn vel te zitten, ik betaal nu een hele dure abonnement op mijn sportschool voor niks! Zonde..
* Schrijfstijl aanpassen
* Ik wil mijn blog hebben zoals ik wil hebben, en dat andere mensen het ook leuk vinden om te lezen
* Een ander concept? ( nog niet zeker van, maar wel iets wat bij me past )
* Volgend jaar wil ik hier mijn werk van maken ( dus me statistieken moeten omhoog, en ik moet mijn blog vaker delen. Wat ik de laatste tijd ook vergeet om te doen! )
* Elke dag bloggen om 7 uur!
* Vloggen, ja ik wil hier toch aan beginnen. Maar het liefst dan een wekelijke vlog. Want ik doe niet elke dag wat leuks!

Ik weet dat ik vaste lezers heb, maar ik ben er ook veel kwijt geraakt dit jaar. Ik wil mijn PR Bureau’s en Samenwerkingen bedanken voor een geweldig jaar, jullie waren zo medelevend! En 2016 wordt vast een veel beter jaar, met hele leuke samenwerkingen!

Alvast Happy New Year! <3

Geef een reactie