Laden...

Therme skincare hammam body butter & shower gel

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk mailtje van Drogistplein.nl om een paar producten te testen. Natuurlijk wil ik dat. Ik heb voor Therme gekozen omdat ik dat zelf een heel goed merk vindt en omdat Therme goede producten heeft. Ik testte vandaag de Hammam Body Butter en de Shower gel.

Vandaag heb ik voor jullie een review over twee producten van Therme Skincare Hammam. Zelf ben ik erg enthousiast over de hammam producten omdat deze ook goed betaalbaar zijn en daarbij is ook een goede kwaliteit aanwezig.

Therme Hammam Body Butter

De Body Butter ruikt zo onwijs lekker! Jammer dat je dit niet op aan de foto kunt ruiken. Het geeft echt een Hammam gevoel. Tijd voor de test!

Deze crème is zo onwijs voedend! De textuur is een dikke Body Butter. Zoals het hoort! Het voedt de huid ook onwijs goed!Wat zegt Drogistplein.nl over de Body Butter:Therme Hammam Body Butter bevat een basis van pure Olijfolie en verzorgt de huid optimaal. De Body Butter trekt snel in, terwijl de huid langdurig wordt gehydrateerd, gekalmeerd en verzorgd. Voor een zijdezachte huid.

Therme Hammam Shower Gel

Douchegels vind ik over het algemeen nooit zo bijzonder. Zolang ik er een schoon gevoel van krijg, vind ik het wel best. Toch wil ik vandaag aandacht besteden aan een hele lekkere douchegel, namelijk een van Therme.De verpakking vind ik mooi, maar niet enorm speciaal.

De witte verpakking oogt “schoon” en strak. Ik heb zelf een mini-verpakking en daarbij merk ik dat het product er heel gemakkelijk uitkomt. Misschien wel iets te gemakkelijk, want wanneer ik de tube zonder dop neerleg, loopt alle douchegel er al uit. Daar moet je dus een beetje voorzichtig mee zijn. Ik weet niet of dit bij een grotere tube ook het geval is.

Op de achterkant staat dat deze douchegel gebaseerd is op de eeuwenoude Hammam badcultuur (Hammam is een oosters/Arabisch badhuis). De douchegel bevat ceder en olijfolie en is zeepvrij en pH neutraal. Ook voor de gevoelige huid erg geschikt dus!Maar nu de reden waarom ik deze douchegel zo geweldig vind: de geur!

De geur is heerlijk warm en kruidig. De geur valt niet met één woord te omschrijven, je moet hem echt ruiken om te snappen wat ik bedoel. Ik vind het vooral een fijne douchegel om ‘s avonds te gebruiken, omdat de geur een warm en ontspannen gevoel geeft.

De werking is verder helemaal prima. De douchegel schuimt een beetje, maar niet enorm veel. Verder droogt het mijn huid niet uit. Na gebruik voel ik me lekker fris!

Body Butter is onder andere verkrijgbaar bij: Drogistplein voor €9,10,-
Shower Gel is voor 200ml €4,57,- klik hier. De kleine variant is €1,57,- bij: Drogistplein

Ben jij bekend met producten van Therme?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

3 reacties

januari 3, 2016
0

If you are going for best contents like I do, only visit this site everyday since it provides feature contents, thanks|

december 17, 2015
0

What i don’t realize is actually how you are no longer actually a lot more well-liked than you might be now. You are so intelligent. You recognize thus considerably relating to this matter, produced me for my part imagine it from a lot of varied angles. Its like women and men don’t seem to be interested except it¡¦s one thing to do with Woman gaga! Your individual stuffs excellent. All the time maintain it up!

november 21, 2015
0

I simply want to say I am beginner to blogging and site-building and actually savored this web site. Very likely I’m going to bookmark your blog . You absolutely come with very good articles and reviews. Thanks a bunch for revealing your website page.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: