Laden...

Tilda’s verschillende soorten rijst / quinoa

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje opgestuurd van mijn PR-bureau. Ik hou van eten, maar vooral gezond eten. Ik kreeg een hele grote doos opgestuurd met allemaal verschillende rijstsoorten.

Ik werd erg benieuwd, en ik zag dat er onder andere ook quinoa in zat. Ik heb een keer eerder quinoa gegeten en dat was toen erg lekker.

Ik zag dat er verschillende smaken tussen zaten zelfs een rijst met limoen erin. Dit maakte me erg benieuwd, en daarom maakte ik er een review over.

De rijst kun je in 120 seconden warm maken in de magnetron, mensen tegenwoordig zijn erg druk en daarom ben ik ook benieuwd of deze rijstsoorten lekker smaken.

Er zit niet alleen limoen rijst in maar ook kokosnoot. De rijsten hebben een Thaise smaak, en lekkere aparte smaak. De rijst is 100% uniek natuurlijk recept op basis van Basmati rijst.

Ook zijn ze vrij van artificiële kleur-, smaak-, en bewaarmiddelen, waardoor ze puur smaken. De rijsten zijn getest op puurheid & gegarandeerde Tilda Basmati kwaliteit.

Ik vind ze apart smaken maar wel erg lekker. Zulke rijstsoorten heb ik nog nooit eerder geproefd, zo apart zijn ze. De rijst kun je o.a. hier kopen. De prijs ligt rond de € 1.49 ,- dus ook nog eens niet duur toch?

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie