Laden...

tips om wakker te blijven

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf sta ik altijd moe op, soms pas ik dan tips toe om wakker te blijven. De ander drinkt koffie en de ander die gaat sporten. Ik denk dat veel mensen hier last van hebben en daarom schreef ik dit artikel.

Wakker worden

Zelf heb ik hier wel bijna elke dag last van! Wat je kunt doen: Voel je je al moe als je wakker wordt? Probeer dan als je wakker wordt eventjes in de tuin of op balkon te staan, je lichaam wordt daar namelijk wakker van en daarom zal je dus merken dat je minder moe bent.

Water drinken

Drink veel water, hierdoor zul je je een stuk frisser voelen, doe eens voor de verandering citroen, komkommer of sinaasappel door je water heen. Ik heb een speciale kan hiervoor gekregen voor mijn blog, maar tegenwoordig heb je ook van die kannen bij de Action. Die zijn ook nog eens heel voordelig!

Sporten

Probeer in beweging te blijven, hierdoor voorkom je dat je zomaar in slaap kunt vallen. Zit je de hele dag in de klas? Loop dan in je pauzes een beetje rond. Zo blijf je wakker, en voel je je beter in je vel!

Gezond blijven

Blijf gezond eten, hierdoor blijf je alerter en krijg je meer energie. En je gaat je net zoals het sporten meer in je vel zitten, waardoor je je ook beter daardoor in je vel gaat zitten! Sporten en gezond eten is echt een must om beter in je vel te zitten! Het is erg moeilijk, dat merk ik zelf ook. Maar daardoor krijg je wel meer energie…

Slapen

Doe snel even een powernap. Die doe ik eigenlijk gewoon tijdens de lessen op school, maar je kan ze ook in de pauzes doen. Bij mij werkt het echt! Alleen vind ik het zelf nogal moeilijk om midden op een dag te gaan slapen, ik schaam me eigenlijk er ook een beetje voor. Wie heeft dit ook? Ik ben benieuwd!

4 reacties

februari 2, 2016
0

powernap is echt hels bij mij ! ik kan niet maar even slapen.. als ik “even” zou slapen, dan ben ik gelijk dik een uur verder en blijf ik moe de hele dag hahahahahaha. Ik ben eigenlijk zelden echt moe.. heb weinig slaap nodig dus een nacht met weinig slaap zal mij ook niet in het dagelijkse leven beinvloeden. Gezond eten en beweging blijft toch heel belangrijk, zeker om wat energie op te doen als je wél moe bent 😉 Bedankt voor de tips!

februari 2, 2016
0

Als ik moe ben doe ik altijd een powernap. En als ik eenmaal lig ben ik zo vertrokken 🙂 En dit helpt mij ook heel erg.

februari 1, 2016
0

Ik wandel met mijn hond, daar krijg ik vanzelf energie van.

februari 1, 2016
0

Even frisse lucht nemen en wat water drinken.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: