Laden...

tips voor een beter jaar

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zoals ik in een vorige blogpost zei: dit jaar wil ik meer blogpost maken die ik in het begin ook maakte.

Zoals jullie tips te geven over het leven, natuurlijk ben ik geen ‘expert’ maar als ik al een iemand van jullie blij kan maken doe ik dat graag! Hebben jullie al een goede voornemen werkelijkheid gemaakt?

❤ Stel doelen

Als je echt iets wil bereiken in 2016, stel dan doelen. Neem een blad en pen en schrijf al je doelen op. Geen inspiratie? Kijk even Tumblr, We Heart It of andere sites onder de term goals zoals Body Goals of ander dingen die je nog wilt behalen. Hang vervolgens je blaadje ergens op in je kamer of gebruik het als een soort bladwijzer in een boek. Zo wordt je er steeds aan herinnerd. Ik kijk het liefst voor inspiratie op Pinterest of We Heart It.

❤ Just do it

Deze sluit wat aan bij de vorige. Je doelen voor ogen zien is stap 1, maar ze verwezenlijken is stap Als je echt iets wil bereiken, go for it. Doe het gewoon, geen excuses deze keer. Achteraf zal je heel trots zijn op jezelf.

❤ Het verleden

Wil je het echt fantastisch maken? Laat dan het verleden achter je. Wat gebeurt is, is gebeurt. Je kan er niets meer aan veranderen. Als je heel de tijd aan je verleden denkt, verspil je gewoon je tijd! Althans zo denk ik erover!

❤ Doe eens wat jij wilt!

Ben jij ook zo iemand die meer om anderen geeft dan zichzelf of ben je het beu altijd te doen wat anderen zeggen? Doe dan eens iets wat jij echt wilt. Geef eens veel geld uit, houdt een Netflix-marathon in je eentje, eet een hele blok chocolade op… Het kan van alles zijn. Ook met vrienden. Werkt die ene persoon je al maanden op de zenuwen. Zeg het dan eens tegen die persoon.

❤ Geloof in jezelf

Als je de bovenstaande tips wil bereiken, geloof dan in jezelf. Zonder zelfvertrouwen kom je niet ver in het leven. Stop jezelf met anderen te vergelijken, maar kijk eens naar jezelf en wees trots op je talenten. Zo zal alles gemakkelijker gaan!

Zo dit waren dan 5 tips om van 2016 een geweldig jaar van te maken. Ik hoop dat jullie ze kunnen gebruiken! Heb je een opmerking of andere leuke tips? Laat dan gerust een reactie achter.

Happy 2016! xo

reacties

januari 2, 2016
0

Inspirerend en motiverend, een goed stuk!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: