Laden...

toevoeging aan je interieur: Sweet living Shop

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Een tijdje geleden werd ik voor het eerst gevraagd om een artikel te maken over de producten van Sweetlivingshop.

Dit is Sweetlivingshop goed bevallen; daarom mocht ik weer aan de slag met een aantal interieurproducten van hun. Benieuwd wat ik uit koos? Kijk dan vooral eventjes verder.

Toen ik hoorde dat ik weer wat leuks uit mocht zoeken voor mijn interieur nam ik direct een kijkje in hun webshop: Sweetlivingshop.nl wat mij opviel was hun assortiment. Ze hadden eigenlijk zoveel leuks dat ik eigenlijk niet kon kiezen. Toch wilde ik slim aan de slag met het budget wat ik kreeg om te besteden daardoor heb ik een aantal fijne items kunnen scoren.

Sweetlivingshop is een woonwebshop die bestaat sinds 2009. Waarschijnlijk heb je het weleens voorbij zien komen op het interieur: Sweetlivingshop een interieur webshop voor ieder budget wat wils. Ze verkopen o.a. een van mijn favorieten merken: Riverdale en ook Bloomingville. Je kent ze wel van die grote klokken als je net zoals mij fan bent van dit soort items kun je goed scoren bij Sweetlivingshop bovendien zijn ze ook niet al te duur voor de kwaliteit wat je krijgt.

Toen ik een paar items mocht uitzoeken wist ik eigenlijk niet waar ik moest beginnen: ik zag zoveel leuks dat ik toch echt een keuze moest maken tussen mijn 40 internet-tabbladen. Natuurlijk koos ik ook voor handige items die ik ook echt gebruik of nodig heb. Zoek je nog wereldkaarten van Sweetlivingshop? Dan kun je zeker eventjes een kijkje nemen in hun webshop.

Rieten Spiegel M – 77×52 cm

Nou had ik vorige keer een kleinere variant van deze spiegel besteld. Nou is dat ook echt de enige spiegel die ik in mijn interieur had. Nou dacht ik waarom neem ik deze keer geen grotere variant; zodat het bij elkaar past en niet van elkaar afsteekt in mijn interieur. Gelukkig hadden ze er nog één op voorraad, want hij bleek nogal populair te zijn. Ik vind het altijd wel fijn om een spiegel in mijn interieur te hebben: een of andere manier geeft dit toch echt wel sfeer.

Nou had ik eigenlijk al direct een plekje in mijn hoofd waar hij dan zou moeten hangen. Ik koos ik ervoor om hem boven mijn schouw te hangen, leuke plek toch?

Mars More metalen wandklok letters – 45 cm

‘De’ klok die ik voorbij zag komen in mijn Facebook Advertenties. Ja, Facebook weet echt wat ik wil!.. Deze klok staat namelijk perféct in mijn interieur, óók een klok had ik nog niet echt. Ik had een klein klokje in de ingang van mijn huis hangen. Deze klok kun je daarmee echt niet vergelijken: hij is groter en mooier. Door de letters tussen de cijfers op de klok valt hij echt op. Ik ben echt blij met mijn nieuwe aanwinst(en).

Ik ben echt blij met mijn nieuwe klok en spiegel: zo vul ik iedere keer mijn interieur aan met zelf gekochte spulletjes en gekregen items zoals nu. Maar ik probeer altijd wel alles op elkaar af te steken.

Doe jij dat ook, of vind je het leuker om alles door elkaar te verzamelen? Ik ben erg benieuwd.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie