Laden...

twee koperen bijzettafels aanwinsten van Zuiver

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst schreef ik een artikel over dat ik zo van koperen items in mijn interieur hou, en waarom ik zo een obsessie heb daarmee.

Eigenlijk had ik hier een artikel over moeten schrijven, maar omdat deze nieuwe aanwinst gedeeld moet worden althans dat vond ik persoonlijk deed ik vandaag dat. Via Eyoba heb ik meerdere malen ‘geshopt’ en al wat leuke items er vandaan kunnen halen, vandaag kreeg ik bijzettafels waarvoor ik zelfs geld voor wilde bijleggen.

Eyoba is dé online woonwinkel met letterlijk van alles waarvan de moderne, landelijke, een aparte eetkamer en eetkamerstoelen voor ieder wat wils. Interieur mensen blij van worden.

Zo vond ik er eerder al een mooie ladder die ik graag wilde hebben, en zag ik toen bijzettafels van koper waarvan mijn hartje, harder van ging kloppen. Daarom besloot ik deze keer voor deze mooie bijzettafels te gaan, en voor de mensen die net zoals mij zo van Koper houden is het echt de moeite waard om eventjes verder te kijken.

Herken je dat gevoel: je hebt iets gezien, en je krijgt het eigenlijk niet uit je hoofd zelfs niet na een paar maanden. Koop je het dan?

Ik kocht het dus, en ik vond het geld dubbel en dwars waard waarom? Omdat deze bijzettafeltjes echt aanwinsten zijn naast mijn dressoir in mijn woonkamer.

Je kunt er leuke dingetjes op zetten, zo heb ik zelf herfstachtige spulletjes op gezet maar dat is natuurlijk iedereens smaak-wens. Ik zocht namelijk al een tijdje naar bijzettafeltjes voor naast mijn dressoir, maar vond eigenlijk niks naar mijn wens. Ik kwam deze tafeltjes maanden geleden tegen: ik kreeg ze dus niet uit mijn hoofd. Soms moet je dingen gewoon doen.

De tafeltjes waren makkelijk in elkaar te zetten, je hebt totaal geen schroeven nodig je klikt hem eigenlijk vast met het blad. Overigens is het bovenblad helemaal van glas waardoor je een betere koper effect krijgt.

Ik koos deze keer voor 2 bijzettafeltjes van Zuiver die ik in de webshop van Eyoba spotte (ook nog eens afgeprijsd!) nou waren ze vrij duur dus vond ik het niet erg voor de 2e tafeltje iets bij te moeten leggen, ik vond ze namelijk echt super mooi en ik keek er al een tijdje naar uit. Ik heb er totaal niet spijt van, ook niet omdat ik er geld moest bijleggen. Het gekke is dat ik het eigenlijk mooier eruit vond te zien dan op het internet.

Ik hou van aparte items in mijn interieur, maar ik hou ook wel van landelijk. Langzaam begin ik een beetje de kopertrend toe te voegen in mijn interieur, letterlijk sluipt het erin.

Zo begon ik met een koperen schaal wat nu verschillende items zijn, en nu kom ik er eigenlijk niet meer omheen. Het leukste is dat je koper goed kan combineren met andere kleuren zoals blauw of roze. Ik vind koper eigenlijk leuker en mooier dan bruin een kleur dat ik vroeger vaker gebruikte. Ik ben blij!

Overigens is dit een van de 5 kleuren bijzettafeltjes van Zuiver die je kunt krijgen, voor ieder wat wils dus!

Zuiver – Cupid Bijzettafel – Koper // € 79,00

Dit artikel bevat gekregen producten (50 procent korting gehad op het totaalbedrag) — uitleg