Laden...

twee mannenlijnen: Bulldog en Keune

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Een tijdje geleden ontving ik twéé verschillende pakketjes. Een van Bull Dog en de ander van Keune maar het bleken allebei mannenverzorgingsproducten te zijn.

Daarom leek het mij leuk om er één artikel van te maken, aangezien ik vorige keer ook al producten van Bull Dog uit had geprobeerd.

Natuurlijk kon ik niet zelf aan de slag met de producten voor mannen. Althans, ik ben een echte AXE deo fan die ik met alle plezier opspuit. Ik geloof dat ik hier niet de enige in ben.

Maar om een goede indruk te vestigen had ik mijn stiefvader gevraagd om mij zijn indruk te geven. Hij heeft minstens 1 á 2 weken de producten geprobeerd en daarna had ik zijn mening gevraagd. En die zet ik graag ook in zijn woorden op het internet.

Bull Dog

Bull Dog is de veganistische merk en natuurlijke product onder de mannenverzorging. Dit Britse merk weet zich wel op de Nederlandse markt te vestigen zo is het o.a. te koop bij de Etos. Bull Dog is een vrij budget merk zo liggen de prijzen tussen de € 5 en de € 9 euro. Dit vindt ik persoonlijk meevallen, want zoals ik al in een vorig artikel liet weten is dat het vrij goede producten zijn die de huid goed voeden.

Mijn stiefvader kreeg van mij een Mosturizer en een Face Scrub opgestuurd. Over het laatste product de: Face Scrub ga ik het hebben, dit product had ik namelijk nog niet eerder doorgenomen met jullie.

Wat anders is aan mannenproducten is dat alle ingrediënten ook anders zijn. Zo zijn wij groffe scrubs niet gewend, en moet je dit product gebruiken op een natte huid. Wat ik fijn vindt is dat dit product geen Parabenen bevat. En overigens ook geen sodium laureth sulfate, kunstmatige kleurstoffen en synthetische geurstoffen.

Deze Face Scrub van Bull Dog is verkrijgbaar voor: (€ 7,95 per 100ml) bij verschillende webshops en de Etos.

Keune

Als vrouw ken ik Keune van de haarverzorging, eigenlijk wist ik niet eens dat Keune ook een mannenverzorgingslijn had. Toen ik het pakketje kreeg kwam ik er dus direct achter dat dat niet het geval was.

Wat ik totaal niet wist is dat er een lijn was voor mannen, maar dat het dan ook sinds 1922 bestaat. Keune heeft laatst hun lijn totaal veranderd en een nieuwe ‘look’ gegevens waardoor de producten goed ogen.

Deze balsem geeft een lichte stevigheid en een natuurlijk stevigheid, zo beweert Keune dat je baardhaar hydrateert. In dit product zitten twee ingrediënten verwerkt: amandelolie, kokosolie en ook avocado-olie, abrikoospitolie sowieso zijn oliën goed voor huid en haar maar voor je baard na het scheren geeft het net dat extra’s. Maar wist je ook dat in de collectie van Keune 1922 hennep in de producten zit verwerkt?

Dit product is verkrijgbaar in een tube van 150 ml voor een leuk prijsje van € 19,50 online en in gespecialiseerde drogisterijen.

Zoals je wel bij mijn stiefvader kunt zien is dat de Beard Balm ontzettend voedt. Hij vertelde me: je merkt direct het verschil met de wat goedkopere producten. Zo zei hij ook dat het vele malen beter vond. Zo heb ik mij door Keune laten vertellen dat de bisabolol beschermt tegen een branderige huid na het scheren en glycerine hydrateert en het de huid juist voedt.

Voor een potje van 75 ml (waar je lang mee doet!) betaal je € 22,00.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg