Laden...

twee mode-accessoires voor de smartphone

telefoon

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Telefoonhoesjes, als blogger kun je er niet omheen daarom neem ik alleen telefoonhoesjes aan als ik over het bedrijf een goed gevoel heb.

Zo ook met dit bedrijf: aparte hoesjes en accessoires met hele leuke eigentijdse prints. Een bedrijf die zich ermee onderscheid dus, met de anderen namelijk Casimoda. En ik neem met alle plezier dit bedrijf met jullie onder de loep, veel leesplezier!

Ik hou van telefoonhoesjes met leuke prints, is omdat ze voor ieder wat wils hebben en aparte prints hebben die je nergens anders ziet.

Deze telefoonhoesjes kun je wel zien als echte mode accessoires, zo kreeg ik over mijn hoesjes vele complimenten en vroegen mijn familieleden waar het hoesje vandaan kwam.

Leuk om op te vallen met mijn nieuwe telefoonhoesje! Daarom leek het mij goed om dit bedrijf: Casimoda eventjes in de spotlights te zetten. Dat mag ook weleens, althans dat vindt ik.

Ik kreeg 2 verschillende soorten namelijk een normaal transparante hoesje met een leuke print, en een sportband die ik voor bij het trainen nodig zal hebben.

Casimoda verkoopt aparte maar gave hoesjes voor een leuke prijs, zo kreeg ik voor mijn IPhone 6S een hoesje met een print € 16,95 als je iets moois wilt hebben vind ik het zelf niet erg om iets duurder te betalen.

Ik ben blij met mijn nieuwe ‘Badass Babe’ hoesje die mij zelf erg aansprak, eigenlijk had Casimoda zoveel leuks dat ik eigenlijk niet kon kiezen. Casimoda website is echt een kijkje waard, vooral voor dit soort hoesjes: als je al in hun webshop kijkt wordt je als vrouw al spontaan blij iets wat ik in andere shops met normale telefoonhoesjes niet ken.

Uiteraard moest ik deze sportband goed uitproberen, hij zit erg fijn en zo kan ik mijn telefoon nooit vergeten bij bijvoorbeeld de loopband (ik ben een kluns..!).

De band kun je verstellen in je eigen maat verstellen, zodat het stevig om je arm blijft zitten. Ik gebruik hem nu iedere keer bij het sporten (zo’n 3 x per week) voor bij het muziek luisteren.

Omdat hij fijn zit ben ik ook echt blij met mijn nieuwe aanwinst, je hebt hem in verschillende maten maar voor mijn IPhone 6S is het precies te goede blij mee.

  1. Telefoonhoesje Badass Babe // € 16,95
  2. Sportband // € 9,95

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg