Laden...

Twins Earbuds draadloze (oordopjes)

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik van Bluetoothkoptelefoons.nl een mailtje, of ik iets in hun webshop uit wilde zoeken.

Nou ging ik direct aan de slag in hun webshop: nou heb ik laatst voor mijn blog meerdere koptelefoons ontvangen dus koos ik voor iets anders. Nou weet ik dat de bluetooth draadloze ‘earbuds’ tegenwoordig erg in zijn, maar zijn ze ook echt wel goed?

Met hun grote assortiment kan jong tot oud goed slagen. Wat mij opviel waren de voordelige producten die ze verkopen. Hun webshop ziet er echt ‘clean’ en professioneel uit.

Mocht je dus nog een goede headset zoeken? Kun je zelfs als je voor 4 uur middags besteld je bestelling morgen al in huis hebben! En mocht je niet tevreden zijn, kun je zelfs je geld terug krijgen. Zelf ervaarde ik de fijne service, zo werd er al binnen 24 uur terug gereageerd. Natuurlijk verkopen ze ook de A-merken, dus je kunt voor werkelijk alles daar terecht.

Zelf draag ik graag even oordopjes als ik bijvoorbeeld in de bus zit, of even afleiding zoek als ik een paniekaanval buiten krijg. Zelf gebruik ik oordopjes nooit op de fiets, of als ik buiten loop. Dit heeft voor mij zo zijn redenen: ik ben me beste vriendinnetje daardoor verloren. Dit was voor mij echt een Eyeopener zodat ik het niet meer zal doen.

Zo ging ik direct aan de slag in hun webshop, waar je werkelijk een groot assortiment kunt vinden. Ik kon eigenlijk niet kiezen! Natuurlijk moest ik voor ook iets gaan dat ik leuk kon reviewen voor mijn blog. Nou zie ik steeds vaker vooral ‘hardlopers’ met van die draadloze dopjes lopen, nou ga ik trainen voor de CPC voor volgend jaar.. dus kan het ook nog eens goed uitkomen!

HBQ-i7 tws Twins True Wireless Earbuds

Me nieuwe aanwinsten zaten in een klein doosje: ik koos voor de witte maar kreeg uiteindelijk de zwarte wat me werkelijk niks uitmaakt, hoor! Het zijn maar oordopjes, en misschien is dat juist goed nu zwarte oordopjes met mijn bruine haren. Witte hadden dan veel meer opgevallen!

Toen ik aan de slag ging moest ik ze eerst opladen, binnen een uur zaten ze vol en kon ik aan de slag. Tot dat ik me besefte dat ik aan een oor piercings heb laten zetten die in de weg zitten… dus kon ik het maar aan een oor uitproberen. Geen probleem! Maar er komt onwijs geluid uit, jammer dat ik het niet aan jullie kan laten horen..

Wat mij ook opviel was de prijs: €15,99 normaal €24,99 in de webshop van Bluetoothkoptelefoons.nl waar je ook nog eens 1 jaar garantie krijgt op de oordopjes! Ik ben er in iedergeval heel erg blij mee..

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie