Laden...

typische lente items voor je op een rijtje gezet

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Lente, eindelijk is het bijna zover.

Ik kan in iedergeval niet meer wachten! Vandaar maakte ik dit artikel om jou alvast in die lente sferen te laten komen. Er zijn typische lente trends waar iedereen wel van houd om dadelijk tijdens de lente massaal te dragen. Wie heeft er nu al zin in de lente?

Wie kijkt er net zoals mij al uit, om dadelijk met een t-shirt naar buiten te gaan? Ik wel in iedergeval. Tegenwoordig hebben ze zoveel leuke topjes, met kant of franjes. Ik vind het helemaal geweldig.

Rokjesdag

Rokken, in verschillende soorten prints en uitvoeringen. Nu het nog wat ‘kouder’ is, kun je bijvoorbeeld een rokje combineren met een mooie panty. Dalijk als het wat warmer wordt kan ik in iedergeval niet wachten tot dat ik een rokje aankan. Of een mooi jurkje, wij vrouwen worden hier heel blij van.

Gympen

Zelf ben ik echt zo’n persoon die heel graag gympen draagt, het zit gewoon lekker comfy. Zelf heb ik o.a. Allstars en Nike gympen in mijn kast, ik kan gewoon niet zonder. Even snel naar de supermarkt bijvoorbeeld, snel schoenen aan. Dan kunnen deze geweldige schoenen echt niet in je schoenenkast ontbreken.

Accessoires

Goede accessoires kunnen gewoon niet ontbreken bij een geweldige lente-outfit. Een mooie tas, of een zonnebril die we dadelijk weer allemaal opkunnen. Mooie oorbellen of ketting, zo kunnen heel veel dingen je outfit compleet maken.

Geef een reactie