Laden...

ultieme mannen cadeau van Hemdvoorhem

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zoals jullie weten ontvang ik zo nu en dan iets leuks van HemdvoorHem.nl, een bedrijf die zich richt op mannenmode.

Accessoires tot (merk)overhemden ze hebben eigenlijk voor ieder wat wils. Zo heb ik een leuk pakketje gehad laatst om het jaar goed af te sluiten.

Zelf ben ik met de kerstdagen bij mijn ouders geweest en zal met oud en nieuw bij mijn schoonouders zijn. Hebben jullie fijne feestdagen? of zijn jullie het nu al zat?

Ik gelukkig niet, samen met HemdvoorHem.nl waarvan ik een heel leuk pakketje heb gehad pak ik een fijn ‘Mannencadeau’ speciaal voor de feestdagen, of gewoon zo.

Ik hou van webshop die hun aandacht steken in hun webshop, en het promoten ervan. Tegenwoordig gaat alles via Sociale Media’s en dit bedrijf speelt er goed op in.

Daarnaast hebben ze een groot assortiment die iedere maand zeker wel blij maakt. Althans mijn stiefpapa en vriend worden er erg blij van! Zo kreeg ik laatst een pakket opgestuurd met een feestelijke ondertoon.

Ik kreeg een ‘cadeaubox’ opgestuurd met daarin Calvin Klein sokken en 2 paar Belgische bier opgestuurd. Tijd om mijn stiefpapa te verrassen, zelf werd ik er namelijk al erg blij van en kon ik het niet laten om even te ‘spieken’ in de doos.

Niet erg toch?!

Toen ik deze fijne cadeaudoos binnenkreeg leek het mij een goed moment om tijdens oudjaarsdag het cadeau te doen. Omdat ik tijdens Oud & Nieuw bij mijn schoonouders was, paste me ouders op mijn hond Lucca. Fijn moment om hun te bedanken.

Mijn stiefpapa was erg blij met zijn fijne HemdvoorHem cadeaubox. Erg leuk om iemand anders dit ook cadeau te doen. Zeker voor herhaling vatbaar dus ;-).

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie