Laden...

UV bestendige shampoo en cremespoeling van Maria Nila

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als verzorgings-blogger krijg ik vaker pakketjes met make-up of shampoos en crèmespoelingen de nieuw op de markt zijn.

Nou ben ik altijd makkelijk en kies ik zelf altijd voor het goedkoopst: GUHL, Andrelon niet dat ze verkeerd zijn maar duurder of goedkoper wil niet zeggen dat een merk ook ‘goed’ is. Daarom test ik vandaag de Masker en Shampoo de productlijn van Maria Nila Luminous.

Ik vind het persoonlijk leuk om aan de slag te gaan met nieuwe, of aparte merken. Zo ook met het merk van Maria Nila een merk die ik nog niet ken. Het leuke is juist daarvan dat je merken leert kennen die misschien wel je-van-het zijn. Daarom ga ik graag direct aan de slag.

De productlijn van Maria Nila de ‘Luminous’ beschermd tegen gekleurd haar (ben je op het goede adres: na 100 keer me haar te hebben gekleurd) het hydrateert en voedt de haren. Al een leuke eerste impressie zal je zeggen, daarom probeer ik graag deze lijn uit.

Aan de slag met deze twee producten:

Maria Nila Palett Luminous Colour Hair Lotion

Laten we beginnen met de hair lotion, nou valt mij een ding direct op: roze! Deze lijn van Maria Nila is heel erg vrouwelijk en vooral bedoeld voor de vrouwen die net zoals mij van verzorgingsproducten houden en zichzelf en natuurlijk (de haren!) willen verwennen. De hair lotion is vanbinnen ook roze, wat het juist zo leuk maakt. En ken je die roze kauwgom van vroeger? Daar ruikt het naar.

De Maria Nila Lotion moet je laten intrekken op handdoek droog haar en moet je niet uitspoelen waardoor je haar intensief gevoed wordt. Zelf heb ik hem ‘overnight’ laten zitten dus in de nacht, waardoor ik ochtends frisse en vooral echt zachte haren had.

Maria Nila Palett Luminous Colour Shampoo

Nu aan de slag met de Shampoo, de shampoo is gelukkig niet-al-te-duur en daarom erg betaalbaar als je je haren goed wil voeden. De shampoo ruikt erg lekker, waardoor je een ware ruik-sensatie hebt onder de douche. Daarnaast geeft het me haar glans en volume bij het stijlen. Wat ik zo goed aan deze lijn van Maria Nila vindt is dat het parabenen en SLS vrij is; waardoor mijn hoofdhuid (met Psoriasis) niet extra geïrriteerd raakt. Ook de shampoo heeft een UV-filter en bevat een lekkere granaatappel geur-extract.

Prijzen: Maria Nila Palett Luminous Colour Shampoo voor 250 ml € 8,25, Maria Nila Palett Luminous Colour Hair Lotion voor 200 ml € 24,50 en is verkrijgbaar online bij JohnBeerens.com.

Heb je dus gekleurd haar? Dan is deze lijn van Maria Nila echt wat voor jou!

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie