Laden...

vampieren body gel (met verbana) van L’occitan?!

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Toen ik deze Body Gel opgestuurd kreeg dacht ik; Ah, een verkoelende gel voor deze zomers.

Toen ik erachter kwam dat het uit de collectie van L’occitan kwam met Verbana. Verbana zie je vaak in series voorbijkomen zoals The Vampire Dairies waar ik persoonlijk aan moest denken. Toen ik dit las, raakte ik vrijwel direct benieuwd naar dit product..

L’occitan is een vrij exclusief merk met fijne producten in hun assortiment. Van exclusieve geuren tot gezicht en lichaamsverzorging eigenlijk kun je online en offline bij hun voor verschillende producten terecht.

L’occitan heeft een nieuwe Body Gel ontwikkeld met aromatische kruiden die langs de Provence groeien namelijk verbena. Door de herkenbare geuren heeft L’occitan een hele lijn op de markt gebracht.

Toen ik de pers informatie zag ging het over een verfrissende body gel. Nou kon ik vandeweek wel wat verfrissing gebruiken, toen het zo warm was. Deze Body Gel behoort goed te hydrateren, maar zelf ging ik voor de verfrissing.

Toen ik het product kreeg, ging ik direct aan de slag. Ik ben meer van het ‘doen’ voordat ik de productinformatie lees. De geur is erg lekker en verfrissend precies wat je nu moet hebben met dit weer. Het fijne aan dit product is, is dat het goed zijn werk doet en hydraterend is zonder een dikke laag op je huid te krijgen tijdens de zomer.

Deze L’occitan Body Gel is online verkrijgbaar voor € 26,00.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.