Laden...

vegan haarproducten van Love Beauty and Planet

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vegan producten lijkt echt een trend te worden, zelf gebruik ik meerdere vegan merken dagelijks alleen merk je eigenlijk nergens aan dat het ‘vegan’ is geproduceerd.

Zo kun je ook vegan producten gebruiken zonder het eigenlijk te weten! Zo kreeg ik laatst een pakketje van Love Beauty And Planet. Een nieuw merk.. dus ik laat mezelf verrassen.

Waarschijnlijk heb je dit merk al vaker zien voorbij komen op Instagram. Dit is namelijk echt een merk die ‘Instagram-Lovable’ is en wordt geaccepteerd door alle influencers. Nou kan ik hier natuurlijk helemaal in meegaan, maar ik vind het vooral belangrijk dat ik mijn eerlijke mening geef. Toch?

Toen ik het pakketje binnen kreeg, zag ik direct een paar kleurrijke producten zitten die mij oog aan trekken. Dit merk heeft een sterk marketingcampagne zo maken ze alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten om iedereen bewuster te maken dat een groener verzorgings- ritueel voor iedereen haalbaar is.

Hun verpakkingen zijn makkelijk recyclebaar omdat ze gebruik maken van een speciale lijm grotten labels makkelijk kunnen loslaten tijdens reinigingsproces als dat flacons gerecycled kunnen worden. Hun uitgangspunt is het Een beter milieu en aarde.

In hun producten verwerken ze kokosolie en Shia boter die vrij zijn van siliconen parabenen en synthetische kleurstoffen ze werken graag samen met andere bedrijven toegewijd zijn aan het ecosysteem en levensonderhoud van de telers en de bijbehorende gemeenschappen te bevorderen. Alle producten zijn en Verpakkingen zijn veganistisch dus vrij van dierlijke ingrediënten en zijn gecertificeerd.

Zo kreeg ik zelf een bodylotion en een shampoo en crèmespoeling opgestuurd die erg kleurrijk en voor mij er vrouwelijk uitzien. De producten zijn speciaal voor ieder haartype verkrijgbaar mocht je dus een ander haartype dan mij hebben zelf heb ik een droge een geschilderde hoofdhuid door mijn Psoriasis.

Zelf moet ik dus altijd op zoek naar de juiste producten voor mijn haar. Tevens kleur maar ook wat mijn haar dus ook nog droog maakt. Dus hoop ik dat deze producten de juiste uitkomst voor mij bieden.

Ik kon natuurlijk niet wachten om de producten uit te proberen. Daarom ging direct aan de slag:

Het eerste wat me opviel, is de geur die op me afkomt begrijp me niet verkeerd Het ruikt juist heel erg lekker zelf vind ik dat producten best wel een lekker luchtje mogen hebben onder de douche maar dat is voor iedereen natuurlijk persoonlijk.

Mijn haar droog van de productie niet uit sterker nog ik vind het er zelf beter uitzien dan het was. De producten zijn vanaf augustus 2018 verkrijgbaar bij de Etos Albert Heijn en bol.com en zijn verkrijgbaar vanaf € 9,99

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie