Laden...

verzorging voor je huid met VIATA

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Als blogger krijg je zo-nu-en-dan producten opgestuurd.

Zo kreeg ik laatst een pakketje van Viata die ik had geplaatst op mijn blog. Nu kreeg ik weer een aantal leuke producten die ik mocht uitproberen qua beautygebied. Kijk dus vooral eventjes verder..

Laatst schreef ik al een artikel over de Remescar Anti-rimpel crème. Daardoor heb ik al een goede impressie van Viata gekregen.

Viata is een online apotheek waar je een ruim assortiment kunt vinden: van klassieke medicijnen tot crèmes voor de droge huid. Ze hebben voor ieder wat wils en de beste merken zoals Vichy kun je vinden via VIATA. Zoek je dus nog een crème die de offline apotheek niet heeft? Kijk dan even via Viata, meestal krijg je nog korting ook.

Ik kreeg verschillende producten opgestuurd: VICHY Lipbalm en Hand Crème. Earplugs (gehoorbescherming 20dB). En een paar verschillende maskers die ik graag uitprobeer. Laten we direct aan de slag gaan met de producten die mij als eerste opvielen:

De eerste producten die mij in de bijpassende make-up tasje zaten waren de VICHY-producten. Ik heb een jarenlange goede VICHY-ervaring dat ik heel erg benieuwd was naar de producten die ik nog niet had uitgeprobeerd.

De Lipbalm gebruikte ik in de week dat het koud buiten was en mijn lippen uitgedroogd (met velletjes) waren. De lipbalm heeft mijn lippen weer helemaal hersteld, waar ik echt blij mee ben omdat velletjes op je lippen niet echt je-van-het zijn tegenwoordig. Aanrader dus.

De Hand Crème van VICHY kwam ook als een reddende engel uit de hemel vallen. Mijn handen zitten onder de Psoriasis tegenwoordig en zijn vooral heel erg droog. Mijn eigen crème die ik van de dokter kreeg, werkt niet. Waar ik niet aan gedacht was is een Hand Crème die mijn handen weer hersteld. Zo voelen mijn handen weer helemaal zacht aan, dat ik daar niet eerder aan had gedacht.

Hoe heerlijk is het om na een masker een serum voor je huid te gebruiken? Met de lijn van Filorga op VIATA kan dat. Wat een fijn Hydra-Filler masker is dit het zorgt er als het ware voor dat mijn huid verzorgd wordt met een crème in het masker. Daarna kun je je huid goed verzorgen met een Serum die erg fijn zijn in gebruik.

Als laatste neem ik deze Earplugs onder de loep. Tegenwoordig loop je sneller een gehoor schade op, met goede earplugs kun je dit voorkomen. Vroeger, ging ik vaker naar concerten toen stond ik altijd vooraan bij de boxen. Daarna hoorde ik ook een harde piep die niet weg ging tot de volgende dag. Jarenlang hoor ik af en toe nu een zachte piep in mijn oren, niet fijn want dit had ik kunnen voorkomen. De Earplugs van VIATA neem ik nu voortaan altijd in mijn tas mee.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie