Laden...

verzorgingspakketje van EOS als kerstcadeautje

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

De laatste tijd krijg ik eigenlijk hele leuke cadeautjes opgestuurd, ik weet dat het kerst wordt: maar ik wist niet dat ik zulke leuke merken opgestuurd kreeg. Ik ben onwijs dankbaar.

Terug op dit artikel, vandaag kreeg ik namelijk een pakket van EOS opgestuurd wat je eigenlijk ook als ‘kerstcadeautje’ onder de boom kunt geven. Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden, maar als je ook benieuwd bent naar mijn mening lees dan eventjes verder…

Ik hou van de kerst, dit doe ik niet om de cadeautjes maar vooral omdat ik het leuk vindt. Zo kon je vandeweek al zien hoe mijn kersthuisje eruit ziet, mijn trots! Natuurlijk kan ik het niet alleen bij de kersthuis houden, er moeten kerstcadeautjes onder. Nou ga ik mijn cadeautjes natuurlijk echt kopen, maar dit cadeautje kreeg ik opgestuurd van EOS die je waarschijnlijk wel kent van de lippenbalsems in een ei-vorm.

Nu kreeg ik niet alleen een lippenbalsem opgestuurd maar naast dat kreeg ik een body lotion, handcreme en natuurlijk 2 soorten ei-vormige lippenbalsems. Het zag er onwijs leuk uit, maar zoals jullie mij wel kennen ga ik niet af op de verpakking. Het moet natuurlijk ook wel een werking hebben! Daarom ging ik hieronder op onderzoek uit.. benieuwd? lees dan eventjes verder!

Wat ik van deze 2 cadeautjes vindt, allereerst kreeg ik 2 verschillende dingen opgestuurd:

Verzorgingspakketje van EOS

Deze beauty pakketje die je cadeau kunt geven heeft een bepaalde geur, namelijk: Berry Blossom zelfs de lippenbalsem ruikt hiernaar heerlijk! Je moet hier echt van houden, maar ik denk zeker niet dat het tegenvalt als je dit cadeau geeft. Zelf zal ik het geweldig vinden om zoiets ‘cadeau’ te krijgen, wij vrouwen houden echt wel van dit geurtje.

Lippenbalsem voor Kerst

Naast het verzorgingspakketje/cadeautje kreeg ik deze extra lippenbalsem. Nou weet ik niet waar je deze speciaal kunt halen, maar ik vindt het wel erg leuk om als ‘klein’ cadeautje erbij te geven. Hij zit gewikkeld in een kartonnenpapiertje met daarop: ‘Merry Christmas’ hoe leuk!

Deze sets zijn vanaf heden te koop in de Douglas en in verschillende webshops online.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

reacties

november 24, 2016
0

Ik ken het merk nog niet, maar ben wel nieuwsgierig geworden!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: