VLOG 4 – Ik sta in de CosmoGirl!

Er staat weer een nieuwe Vlog online! Eindelijk.. ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt in mijn leven. Helaas is mijn leven best ‘saai’ maar ik maak er het beste van! Ik heb last van Paniekaanvallen en PTSS, hierdoor ga ik weinig naar buiten. En dat zie je ook in mijn vlog’s. Het liefste vlog ik iedere dag, en dat ga ik ook vanaf 29-11 in 2016 weer proberen. In deze Vlog op You-tube vertel ik waarom ik een tijdje niet meer heb gevlogt, veel kijkplezier! De video vindt je hieronder…

 

 

Hi, En welkom op Mijn Kanaal ❤! Mijn Passie is Fotografie, en Webdesign. Daarnaast heb ik een Blog op Mellaah.nl neem vooral een kijkje! Vergeet niet te abonneren op mijn kanaal en geef dat blauwe duimpje omhoog! Ik schrijf dagelijks een artikel op Mellaah.nl

 

En vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal! en geef dat blauwe duimpje omhoog! Liefs, Mellaah ❤


liefs, mellaah

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.