Laden...

voedingssuplement van Viata

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een leuk pakketje van Viata hierin zaten meerdere dingen zoals zonnebrand.

Dit was al een tijdje geleden maar omdat ik voor dit product echt de tijd moest nemen, had ik geen andere keus. Deze keer kreeg ik het product: Natural Energy BMI Complex opgestuurd. Wist je nog dat ik begin dit jaar 85 kilo woog (vorig jaar: 89)? Dat is aardig veranderd door dit middel en sporten. Kijk je mee?

” Ik ben géén specialist dus wil je dit middel gebruiken laat je dan vooral ‘goed’ adviseren. “

Viata is een online apotheek die voor ieder wat wils verkoopt: van zonnebrandcrème tot voorschriftvrije middelen, een kijkje waard dus. Gelukkig hebben ze een fijne webshop waar je voor meerdere dingen terecht kunt zoals dus zon producten die ik vandaag met jullie doorneem. Je kunt in hun webshop betalen met IDeal, Visa, Mastercard en PayPal. Mocht je het even niet weten, hebben ze ook een fijne service.

Laatst kreeg ik verschillende middelen opgestuurd om te testen. Nou kreeg ik vandaag een ‘afslankmiddel’ vooral tussen haakjes omdat het een natuurlijke middel is. Nou ben ik persoonlijk meer van de natuurlijke kant, omdat de andere middelen sterker, en soms ook een andere effect kunnen hebben.

Natural Energy BMI Complex

Is te gebruiken bij mensen met overgewicht. Nou ben ik laatst 5 kilo afgevallen in een half jaar (is voor mij véél). Dit voedingssupplement (zoals Viata het noemt) zijn tabletten met guarana, groene thee en L-tyrosine.

Nou heb ik mezelf laten vertellen dat guarana erg goed is voor bij het afvallen. Daarnaast moet je natuurlijk wel een gezonde levensstijl hebben en niet te gebruiken voor als je al op je BMI gewicht zit.

Zelf begon ik met 2-capsules per dag, het fijne vind ik om het ochtends bij mijn ontbijt en avonds bij mijn thee. En ik moet zeggen.. ik ben afgevallen als je mijn Oenobiol artikel had gelezen woog ik daar 85 in januari en nu woog ik 78.5 ik ben daadwerkelijk dus afgevallen. Soms schrik ik er zelf van!

Normaal gebruik ik een middel voor mijn blog 1 a 2 weken om het effect aan jullie te mededelen. De kuur heb ik afgerond en ik ben blij met het resultaat.

Overigens sport ik ook nog 2 a 3 keer per week, en eet af en toe ook weleens iets wat niet mag. Laten we het leuk houden héh! 😉 Nu probeer ik mijn gewicht op pijl te houden met gezond eten, bewegen en vooral te genieten.

Externe link: www.viata.nl/natural-energy-nl

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie