Laden...

voordelige ring van Ajuweliers met klasse

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Wij vrouwen, worden blij van ringen, armbanden, kettingen etc. zolang het maar glimt.

Zo kreeg ik laatst een leuk mailtje van Ajuweliers of ik een ring naar keuze wilde kiezen, natuurlijk wilde ik dat. Ik kon kiezen uit een paar opvallende items, maar ik koos voor iets heel anders…

Ajuweliers is de online juwelier, die je producten binnen een dag bezorgd en zorgt voor een luxe verpakking zodat je je geliefde of natuurlijk jezelf kunt verrassen. Het leuke vindt ik dat als je je product verkeerd heb besteld, je geld gewoon terug gestort krijgt. Gemakkelijk en snel dus, service die je in een winkel toch echt niet meer vindt.

Ringen en armbanden van Buddha to Buddha bijvoorbeeld (waar ik fan van ben!) verkoopt Ajuweliers ook voor een leuk prijsje. Bovendien kun je meestal online in webshops daar bovenop ook nog een leuke korting krijgen, Google het even.

Daarnaast is het verzenden gratis, zoek je dus nog een dure ring weet je dat het niet duurder kost als in de winkel. Plus je krijgt daarop nog extra’s. Geef mij maar een webshop.

Persoonlijk denk ik dat winkels later niet meer op dezelfde manier gaan bestaan. Zo heb ik een winkelcentrum hier in de buurt, en letterlijk de helft staat leeg behalve de Action. Ik denk dat het hebben van een webshop de juiste keuze is op het moment, en daarbij een winkel of pop up store. Hoe denken jullie erover?

Allereerst kreeg ik dus mijn zelf uitgekozen ring opgestuurd, nou valt dit eigenlijk nooit tegen omdat ik het zelf heb uitgekozen. Gelukkig maakte ik achteraf toch een goede keuze, dit zeg ik omdat ik een keertje iets had besteld waar ik nooit voor zal gaan. Ik hou namelijk van opvallend, maar ik wilde deze keer meer van ‘minimalistisch en simpel maar mooi’ gaan. En dat is goed gelukt met deze mooie schatje.

Hah, ik ben serieus echt blij met deze ring. Ook omdat ik had verwacht dat het zou tegenvallen. Gelukkig kreeg ik goede advies via Ajuweliers, en bleef ik maar hopen op iets moois.

Zoek je dus nog een zilveren ring dames? Kijk dan eventjes op de site van Ajuweliers.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg