Laden...

vriesvoer voor honden van Vriesvoer.nl

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laat kreeg Lucca een leuk pakketje opgestuurd en met leuke pakketjes kan ik vooral Lucca heel erg blij mee maken.

Zo kreeg Lucca laatst diepvriesvoer van vriesvoer.nl opgestuurd. Als ik tegen Luca zeg dat er een pakketje onderweg is of dat pakketjes man speciaal voor hem komt staat hij ook klaar om te kijken waar de pakketjes man is geweest (Lucca weet precies wanneer) valt hij me werkelijk aan om te kijken wat er in zit.

Ik zet deze doos om altijd op de grond en Lucca snuffelt dan helemaal aan de doos, nee mijn hond is echt niet gek hij weet precies dat het voor hem is.

Zo kreeg Lucca laatst een leuk pakketje met voor opgestuurd die we vandaag met jullie doornemen want als onze honden vriendjes blij kunnen maken met een review dan doen we dat graag.

Laatst kreeg Lucca een mailtje van vriesvoer.nl een bedrijf die gespecialiseerd is in verschillende soorten voelde die je kunt invriezen. Het is een buitenlands bedrijf met een Nederlands website Natuurlijk krijg je bij je bestelling binnen een aantal dagen binnen zodat je ze gelijk kan invriezen.

De voer wordt gebracht in een speciale doos en wordt ingevroren voordat het wordt opgestuurd. Natuurlijk moet je zelf nadat je de bestelling heb gekregen het gelijk invriezen zodat je ervoor op de juiste temperatuur houdt.

Uiteraard mocht Lucca zijn eigen vriesvoer uitkiezen en ik koos voor niet al te heftig product omdat ik weet dat Lucca’s darmen er niet tegen kunnen. En toen kwam ik uit op de vriesvoer die ik dus nu heb uitgekozen en neem hem nu graag met je door.

De vriesvoer kwam dus in een speciale geprepareerde doos en ik wist van tevoren dat ik deze voer eigenlijk niet hoefde in te vriezen maar dus wel wat gedaan vanwege het al was afgekoeld voordat het binnenkwam.

Lucca viel dus al mij al direct aan toen de doos binnen kwam. En dat is een goed teken want als het lekker ruikt, eet hij het ook echt op en daar gaat het om.

Ik koos dus voor om de voer in te vriezen en het iedere dag eruit te halen wanneer u kaart moet eten. Nu kattenvoer raakte op dus ik moest beginnen aan deze voer, dus zo kon ik een maandje langs deze voer goed uitproberen.

Hoe vond Lucca het? Lucca is nogal kieskeurig met zijn eigen voer maar deze voor vind hij erg lekker. In deze voer van vriesvoer.nl zit pens werkt en ik weet dat het meeste honden dat erg lekker. Ik weet dat dat heel erg kan ruiken, maar met deze voer had ik dus dat juist niet.

Als je dus voor wil bestellen kun je op vriesvoer.nl terecht voor meerdere voedingen, het hoeft het niet heel erg duur te zijn om de juiste voeding te bestellen.

In hun webshop kun je de juiste keuze maken voor jouw hond. Natuurlijk is het zo dat iedere hond anders is. Zo heb ik me laten vertellen door de dierenarts dat Lucca hele gevoelige darmen heeft dus gespecialiseerde voeding nodig is.

Via vriesvoer.nl is Lucca dus geslaagd, het is een tijdje waard voor als je voordelige voeding zoekt voor juiste kwaliteit.

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie