Laden...

W7 in the nude

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Vandaag schrijf ik een review over de W7 Pallet in the Nude. Ik heb dit pallet al een tijdje maar ik was er nog niet aan toe gekomen om hem te reviewen. Dit pallet is een dupe van het Naked 3 Pallet.

Zelf gekocht.

Zo ziet de verpakking eruit! Ik heb helaas niet het Urban Decay Naked Pallette. Ik ga dit palette dus niet als dupe, maar ‘gewoon’ als oogschaduwpalette reviewen.

Het blik heeft een roze tint met een kreukel effect, de bedrukking is goud. Het is natuurlijk niet zo perfect afgewerkt als bij Urban Decay, maar toch vind ik het er mooi uit zien.

Wel vind ik de kleuren heel mooi. De roze tinten zijn echt weer even anders dan anders. De meeste nude paletten zijn compleet bruin, terwijl ook deze kleuren heel goed draagbaar en aardig naturel kunnen zijn.

Afgewisseld met een beetje koper en bruin kun je er wel wat moois van maken. Het is even ontdekken welke oogschaduws het beste bij elkaar passen, maar het is het waard. Ik vind het weer een mooi palette, je zou absoluut niet zeggen dat hij maar 8 euro kost.

W7 In The Nude € 7,99

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.