Laden...

waar ik mijn artikels schrijf met Eyoba

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

In het nieuwe huis (waar we nu een jaar wonen). Heb ik een eigen werkplek, hier heb ik eigenlijk weinig over verteld. Ik heb een kleine slaapkamer maar ik heb er wel een aparte werkruimte erbij.

Ik laat vandaag me werkplek zien en hoe ik me werkruimte inricht in een kleine kamer. Ik hou van een simpele inrichting en het hoeft voor mij echt niet hot en happening te zijn. Ik hou ook niet van Too much. Maar een mooie simpele kamer waar ik alles kan doen. Ook review ik vandaag een stoel van Eyoba.nl

In mijn werkkamer staat een kaptafel waar ik mezelf kan opmaken en daar ligt ook mijn kleding in. Want in mijn eigen kamer heb ik daar helemaal geen ruimte voor.

Daarnaast staat me bureau met me Laptop en in de lades liggen al mijn opladers die je heel makkelijk kwijt kunt. In het raam staat een printer, en leuke accessoires ook op mijn Kaptafel staan leuke koperen accessoires waar ik echt van hou!

Ik hou van Koper zoals jullie wel inmiddels weten en daarom staan hier mijn spulletjes. De kaptafel en het bureau komen van IKEA, normaal hou ik helemaal niet van IKEA spullen maar deze meubels zijn zo lekker compact. Echt wat ik nodig had in dat kleine kamertje.

Want ik kan helaas geen grotere meubels kwijt. In me kaptafel zitten me kleding en dat kan ik eigenlijk heel goed kwijt want het zijn diepe lades. Ook heb ik me allereerste Poster hangen die ik kreeg voor mijn blog. Die vergeet ik dus echt nooit! Die kun je terug vinden met de zoekwoord: Posters.nl

Ik ben enorm blij met de blauwe stoel van Eyoba. De kleur neigt iets meer naar blauw dan naar groen en dat staat heel fris op deze werkplek waar verder alles wit is. Eerst stond hier een witte stoel, vergeleken met dit kleurtje stond dat maar saai. In de accessoires probeer ik de kleuren bruin, blauw en koperen accessoires terug te laten komen. Mijn werkplekje is nu helemaal af!

De stoel is eigenlijk een eetkamerstoel maar ik vond hem goed passen bij mijn bureau en kaptafel. Hij is apart maar ik vind hem persoonlijk erg mooi. Je kunt meer dingen vinden op Eyoba namelijk ook o.a. eettafels etc. Dit artikel heb ik in samenwerking gemaakt met Eyoba.

€ 75 ,- Bij Eyoba

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg

Geef een reactie