Laden...

waar wordt jij blij van?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Sommige mensen worden blij door een bepaald persoon, de ander door een goed cijfer.

Zelf heb ik ook een aantal dingen waardoor ik blij word en vandaag heb ik een aantal fijne dingen op een rijtje gezet waarmee je me op dit moment echt blij mee kunt maken.

Een serie die je kunt Binge-watchen

Als ik een nieuwe serie op Netflix zie moet ik zeker de eerste aflevering zien: vind ik het een leuk verhaal, dan kijk ik het verder. Zo heb ik de laatste tijd weer een paar fijne series die ik graag binnenkort in een artikel deel. De serie die je op dit moment moét binge-watchen is: Peaky Blinders aanrader!

Mijn hond

Mijn hond haalt af-en-toe van die dingen uit: valt van de bank af, komt bij me liggen. Mijn hond heeft mij naar buiten geholpen en van mijn PTSS zo goed als af geholpen. Ik ben mijn hond ook wel een klein beetje dankbaar. Ik kan niet wachten tot dat het dadelijk weer zomer is en we weer lange boswandelingen kunnen maken. (wist je dat mijn hond ook een blog heeft?): bekijk Luccadehond.nl.

Sporten

Ja, ik ben echt niet ziek. Maar ik sport nu 3 keer per week zo’n ongeveer een jaar en ik moet zeggen ik ben 6 kilo kwijt. Nou moet ik eerlijk bekennen dat ik heel December niet had gesport… tja. Maar, ik heb het laatst weer opgepakt en ik heb een nieuw sportmaatje: mijn vriend! Hij heeft ook een abonnement genomen in de lokale sportschool. Blij! Ook al is het aan de overkant vind ik het toch moeilijk om alleen te gaan.

Slapen Zzzz.

Ik kan het niet uitleggen; maar ik kan echt niet zonder mijn paar uurtjes slaap. Ik wil heel graag ochtends vroeg opstaan maar na een paar uur val ik weer in slaap. Ik weet dan echt niet hoe ik de dag moet doorkomen. Daarom is het binnenkort wel tijd om een eigen bedrijfje te starten: moet ik er natuurlijk wel zelf aan toe zijn.

Waar wordt jij blij van? Laat het mij weten.

Geef een reactie