Laden...

waarom het toch verstandig is om nu al af te vallen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het klinkt natuurlijk gek, maar als je wilt afvallen moet je natuurlijk beginnen voor de zomer. De meeste mensen beginnen juist in de zomer: maar ben je dan niet te laat?

Want dan wil je juist al lekker in je vel zitten, daarom wil ik nu al beginnen met het afvallen. Wie doet er met mij mee? Daarom heb ik een aantal tips op een rijtje gezet, waarom het nu al beginnen van het afvallen heel veel voordelen met zich meebrengt.

Nu beginnen heeft zijn voordelen

Als je nu al begint scheelt het je dadelijk natuurlijk heel veel tijd. Het komt niet vanzelf maar het lukt je wel als je er nu een tijdje over kunt doen.

In de zomer mag je weer

Hiermee bedoel ik natuurlijk niet dat je in de Zomer mag gaan bunkeren, nee! Maar.. als je nu begint scheelt het je dadelijk weer het halve werk. Als je dan een dagje cheat maakt het niks uit, ook omdat je al eerder bent begonnen en waarschijnlijk al wat kilo’s kwijt bent.

Stampotten?! en wintergroenten

Ja in de winter/herfst zijn stampotten natuurlijk de oplossing, maar.. sommige stampotten zijn daadwerkelijk gezond. Nu heb je nog de wintergroenten die je kunt krijgen, dadelijk zijn het de heerlijke aardbeitjes die je in je supermarkt kunt krijgen. Voor nu moeten we het nog doen met peen en uien of boerenkoolstamppot. Het kan, dus het mag.

Je kunt met je lichaam pronken

Dadelijk is het zomer en kun je je bikini aandoen met plezier. Want als je nu al begint, heb je dadelijk echt die fantastische lichaam (iedergeval wij vrouwen denken dat) maar wel een aantal kilo’s minder! Waar je dadelijk ook beter van in je vel gaat zitten, altijd mooi meegenomen toch?