Waarom ik de Webdesign ben ingegaan

Waarom ik Webdesign ben gaan doen heeft eigenlijk een aparte reden. Ik had met mijn vader een bedrijf en hij wilde dat ik een extra bedrijf ging starten in de webdesign. Totaal geen ervaring, toch kon ik geen nee zeggen dat was er niet bij. Dus ik moest in de Webdesign. Ik bouwde een website totaal niet mooi als je het met nu vergelijkt.. maar goed, ik had een website.

Al die maanden kreeg ik geen klanten. En ik kan wel uitleggen waarom. Me website zag er niet zo goed uit. En me prijzen waren veelste hoog omdat ik alle prijzen aanhielt die andere webdesigners ook namen. Dus het liep helemaal niet zo goed.

Jaar later

Een jaar later stopte ik met me vader te werken. Hij wilde mijn site overnemen, ik had geen andere keus. Maar hij gebruikte mijn naam al die tijd ik kon daar niks aan veranderen. Maar gelukkig verliep me .nl domein al vrij snel.

Leren Leren Leren…

Half jaar later besloot ik ervaring op te doen en probeerde alles van voor af aan te leren en de moderne technieken te leren. Ondertussen had ik geen contact meer met me vader. Dus dus was mijn eigen keuze, ik wilde dit ook al was het niet mijn eigen keuze om de Webdesign in de gaan.

Ervaring

Eenmaal ervaring opgedaan heb ik weer een website aangemaakt, het was een gratis website maar ach hee, ik probeerde het. Die liep ook niet zo heel goed ik besloot de website wel even aan te houden om af te wachten wat er gebeurde.

Webdesign bureau

Vorig jaar (2014), besloot ik een .nl domein te nemen en probeerde het dit keer wel goed aan te pakken ik noemde het Mellaah Webdesign (www.mellaahwebdesign.nl). Die website bestaat nog steeds nu weet ik wel wat ik moet doen als er een klant komt. Ik heb het naar me zin echt! Het is eigenlijk heel leuk werk als je weet wat je doet.

Blog Design

Nu heb ik nog een andere website erbij genomen. Waarom? Omdat ik de Blogdesign wil ingaan. En voor andere bloggers er wil wezen, ik weet hoe Blogger en WordPress werkt en hoe ik dat aan moet pakken. Dus zoek je nog iemand voor je blogdesign? Kijk dan even op: www.limitedstudio.nl

Link Foto: Pixabay.com

xo

#, #