Laden...

waarom ik vindt dat je je niet druk moet maken

waarom ik vindt dat je je niet druk moet maken

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Mij maakt het al een tijd niks meer uit wat anderen denken. Paar jaar geleden heb ik boulimia gehad en trok me altijd alles van iedereen aan ik weet nog heel goed dat mensen riepen dat ik dik was, ik was niet echt dik maar je gaat het geloven. Ook al wist ik dat zei dat helemaal niet zo meende. Sindsdien trek ik me helemaal niks meer aan van mensen ze zeggen toch allemaal maar wat. Ik heb een paar tips op een rijtje gezet benieuwd? lees snel verder.

Waarom weten hun meer over jou

De enige persoon die je leven kan beoordelen dat ben jezelf. Jij beslist wat er gebeurd en daarom moet je zelf ook verantwoordelijkheden nemen. Als je zelf de touwtjes in handen neemt kan niemand anders je de schuld geven.

Het is jou leven

Het is jou leven, jij bepaalt niet de mensen om je heen. Sommige mensen hoeven bepaalde dingen ook niet te weten dus laat hun er ook niet mee bemoeien. Jij weet wat het beste in jou eigen leven. Jij leeft je leven, om continu te denken wat anderen zeggen over jou. Dan ziet je leven eruit van het leven die hun waarschijnlijk willen leiden. Dat zou stom zijn toch?

Ze hebben het waarschijnlijk niet zo bedoeld

Het klinkt gek, maar sommige mensen zeggen meestal maar wat in de rondte. Trek je dan ook niet zoveel aan wat anderen over jou zeggen. Waarschijnlijk hebben ze het ook zo niet bedoeld. Dus probeer je er niet zoveel van aan te trekken. Het is moeilijk iknow! Maar jij leeft je eigen leven bovendien zullen sommige vrienden je na schooltijd nooit meer zien. Klinkt hard, maar dat is echt zo zelfs ik geloofde dat toen niet.

Het leven is te kort

Ik heb me beste vriendinnetje verloren toen ik 15 was, het leven is gewoon te kort om druk te maken wat anderen van je vinden. Bovendien zal het erg jammer zijn dat je heel je leven aanpast naar wat hun willen. Je kan morgen onder een auto liggen bijvoorbeeld; jammer dat je er dan onnodig over druk heb gemaakt toch?

Tevreden zijn

Hartstikke leuk zo’n ideaalbeeld van een persoon, maar jij bepaald je leven. En je kan ook niet aan alles voldoen wat hun zeggen. Toch? Leef je eigen leven and have fun.

4 reacties

oktober 13, 2015
0

Ik vind het heel knap van je dat je op deze jonge leeftijd al op zo’n eerlijke, realistische en positieve manier naar het leven kan kijken. Ik ben een 34-jarig borderliner en maak me vaak nog veel te druk, dus kan zeker wat van je leren ;)!!

oktober 8, 2015
0

Klopt helemaal! Leven is te kort om je zorgen te maken

oktober 17, 2015
0

Idd!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: