Laden...

waarom ik zelf blij wordt van de Kerstdagen

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik hou van kerst kun je inmiddels wel merken, misschien aan mijn schrijfstijl en aan mijn blog.

Ik hou gewoon veel gezelligheid samen met mijn familie zijn dat geeft me gewoon een goed gevoel. Het is gewoon het idee dat je met elkaar samen bent wat ook goed gevoel geeft. De cadeautjes en kerst avond dat ik naar de kerk gaan geven mij een goed gevoel.

Cadeautjes uitpakken

De cadeautjes uitzoeken is een ding meestal worden altijd van die standaard cadeautjes gegeven. Maar als je een keertje een ander cadeautje krijgt dat je niet had verwacht voel je je toch speciaal. Je moet het natuurlijk niet alleen maar om de cadeautjes doen maar het hoort toch wel bij.

Gezelligheid

Samen met je liefje zijn tijdens kerst wilt dat nou niet, als je nog geen liefje heb het komt wel. Maar het kan ook super romantisch zijn om samen met je vriend tijdens kerst te dineren. Wie vind het ook zo leuk? Kaarsjes tijdens de winter het hoeft niet eens tijdens de kerst zijn maar toch was sfeer. Ik kan gewoon niet wachten tot het kerst is.

Meezingen met kerst hits

Zoals je inmiddels wel weten heb ik hier al een keer een artikel over gemaakt ik hou van Ariana grande. Er zijn heel veel liedjes die ik leuk vind tijdens de kerst zo vind ik Mariah Carey, Wham en nog meer artiesten echte klassiekers.

Iedereen is vrolijk

Tijdens de kerst is iedereen een stuk vrolijker dit kun je merken aan hun humeur. Dit komt waarschijnlijk omdat de kerst heel goed gevoel geeft, zelf deel ik mijn gevoel ook graag met mijn geliefde en familie.

Zelf heb ik laatst ook een aantal spulletjes aangeschaft ik geef ik voor mijn blog waar ik heel erg blij mee ben ik mocht zelf uitzoeken, waardoor ik tijdens kerst een heel leuk spelletje heb om te spelen samen met de familie. Je kunt natuurlijk ook ouderwets gewoon monopoly spelen of iets anders leuks.

Kerstpakket

Op je werk krijg je meestal kerstpakket de tijdens kerst is altijd maar verrassing wat er inzit, zelf hou van verrassingen zelfs de pakketjes die ik voor mijn blog krijg vind ik heel erg leuk. Helaas krijg ik zelf geen kerstpakket maar ik ken wel het gevoel als je een kerstpakket krijgt van een baas.

Geniet :-)!

Iedereen zit tijdens kerst in hun vel, geniet dus van de mooie momenten die je met je familie meemaakt morgen ook al zo laatste zijn helaas zit ik zelf ook niet zo lastige situatie. Geniet dus van de momenten dat je nog met elkaar kunt hebben, lachen en kletsen met iedereen en maak je op het mooist op.

Herken jij een van deze dingen? ik hoor het graag en die reacties!

2 reacties

december 6, 2016
0

Ik vind de kerstdagen ook altijd zo ontzettend gezellig, ik kijk er altijd weer naar uit! Het shoppen vind ik altijd zo ontzettend leuk om te doen.

december 6, 2016
0

Ik kan mij in elk punt vinden, behalve cadeautjes overigens. AL ik kan ik mij goed inbeelden dat je daar wel blij van wordt, haha. Ik vind het heerlijk om dingen dan samen te doen met vrienden/familie.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: