Laden...

waarom ik zo van de lente hou

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Ik hou van de lente zoals jullie inmiddels weten, niet te warm niet te koud. Eigenlijk precies goed. Dit artikel is eigenlijk een soort inspiratie voor de Lente. De lente maakt jou blij en mij waarom? Nou dat is de Vitamine D die de zon afgeeft.

Ik ga winters onder de zonnebank, dit doe ik niet voor het kleurtje dit doe ik omdat ik van Vitamine D blij word. Het is weer lente, en goed begin van het seizoen. Het word weer mooier weer en de vogels fluiten weer buiten. De bloemen gaan weer mooi open bloeien en de geuren buiten ruikt fris naar de lente.

Je kan weer lekker buiten gaan ontbijten met heerlijk warm zonnetje er bij, met het heerlijk temperatuur gewoon genieten. En ik denk dat ik niet de enige ben die dit heeft van de Lente. Iedereen wordt depressief van de Winter. Behalve als het gaat sneeuwen tijdens kerst dan ik het even mooi. Daarna mag de winter weer weggaan niemand word er toch vrolijk van. Ik ben altijd blij wanneer het weer eindelijk Lente/Zomer wordt. Wie heeft dit ook?

Je kan weer lekker buiten gaan ontbijten met heerlijk warm zonnetje er bij. Met het heerlijk temperatuur gewoon genieten. Met een glas Jus de Orange kun je de lente wel aan. Je krijgt weer vitamine D, in de winter in meestal geen zon te bekennen dan kan je wel last te krijgen tekort aan vitamine D. Je kan eindelijk weer zonder jas of met een zomer jas aan, dan kan winter jas dan al gaan opbergen maar zolang het nog koud en sneeuw weer is kan je beter daar mee wachten.

Heerlijk naar buiten om met je hond een wandeling in het bos te maken heerlijk is dat. Ga naar buiten, zo vang je ook alle Vitamine D op. Fris je huis op! Zoek alles uit en gebruik voor het schoonmaken allesreiniger dit vind ik altijd heerlijk lente-achtig ruiken. Gooi het huis om, en zoek je kleding uit. Sop alle ramen het is niet alleen goed voor je huis. Achteraf ga je zelf ook nog beter in je vel zitten.

Ga je huis heerlijk schoonmaak beurt te geven, zoals de Ramen, stofzuig de ruimte en sop alles. Als je een tuin hebt kun je heerlijk in de tuin gaan zitten. Heb je een hobby beoefen dan je hobby buiten als dat kan. Meestal heb je in lente niet zo veel zin heeft in het avond eten, maar juist wel veel te drinken, ijsjes eten.

Ga je kast vast lente/zomer klaar maken, en ga kleding die niet meer draagt of te klein is weggooien. Ga de boel luchten te ventileren gooi de ramen open. Het is ook goed voor je huis om je huis af en toe te luchten, zo krijg je ook geen schimmel en ruikt je huis ook heerlijk fris.

Geef een reactie