Laden...

waarom je voor het slapen geen smartphone moet gebruiken

telefoon

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Je hoort het steeds vaker in het nieuws of van andere mensen, dat je nooit met je telefoon naar bed moet gaan.

Sowieso is het eigenlijk niet goed om net voor het slapen of tv te gaan kijken of nog andere dingen te gaan doen zoals andere elektronica voor je gaat slapen.

Je staat minder fit op

Zelf merk ik het ook als ik op een avond te lang op mijn mobiele telefoon heb gezeten, voor het slapengaan dan wordt de volgende dag minder fit wakker dit is jammer althans dat vind ik zelf. Ik denk toch dat het van invloed heeft als je smartphone ziet het er naar gaat slapen. Zelf heb ik altijd last van het witte licht voor mijn smartphone, wie vind het ook zo erg? Ik hoor het graag.

Het witte licht van je scherm

Als ik al zei dat is het witte licht slecht voor je ogen, vooral voor het slapengaan maar het is eigenlijk sowieso niet goed voor je zijn allemaal tegenwoordig smartphone of tablet verslaafd en we kunnen allemaal niet meer zonder. Hoe vaak heb jij bijvoorbeeld hoofdpijn of last van je ogen? Heb je wel eens afgevraagd dat het misschien van je smartphone af kan komen? Zelf denk ik van wel.

Bacteriën op je smartphone

Nou wil ik niet dat je last van smetvrees gaat krijgen, maar je telefoon zit vol met bacteriën daarom is het wel handig om af en toe je telefoon even schoon te maken dat klinkt eigenlijk best logisch. Maar wist je dat je telefoon even veel bacteriën bevat als een wc bril?

Je telefoon wordt warm

Zelf merk ik het ook als ik te lang met mijn telefoon zit, dat wordt mijn telefoon heel erg warm het kan er zelf voor zorgen dat je telefoon in brand raakt. Ik zeg niet dat dat gebeurd maar het is wel risicovol.

Zit jij voor het slapen op met je smartphone in je handen? Ik hoor het graag in de reacties!

Geef een reactie