Laden...

warme winterjas van Def-Shop.nl

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Laatst kreeg ik een heel leuk mailtje van Def-Shop ik mocht iets leuks uitzoeken, want ja als meisje kun je natuurlijk niet genoeg kleding in je kast hebben. Ik zocht al een tijdje een goede winterjas dus ik besloot op zoek te gaan naar een leuke en goede winterjas. Ik zag ze van alles verkoopt van sports fashion, tot streetwear en fashionwear.

Def-Shop heeft meer dan 25.000 producten in hun assortiment dus genoeg keus. Ik vindt een hele leuke winterjas van Only. Ik besloot een leuke zwarte winterjas te nemen met een bontkraagje. Ik was erg benieuwd naar de winterjas en of die lekker warm was, want ik heb wel eens vaker winterjassen gehad maar alsnog bleven ze best koud daarom wilde ik deze keer een goede winterjas.

Ik bestelde de jas, en wachten maar! Ben ik de enige die altijd het pakketje online gaat volgen en in de gaten gaat houden? Nou ik wel, ik ben zo’n meisje. Ik ben dan altijd benieuwd wanneer hij aankomt. Binnen een paar dagen ontving ik het pakketje in een grote doos. Ik pakte direct de doos uit, en ja ik heb (uit)eindelijk een winterjas gevonden! De jas is zoals ik zei van de Only, en ik besloot hem direct te passen.

De jas zit als gegoten, paste precies goed. Want op de foto stond dat de maten van deze jas klein kon uitvallen daarom heb ik ook een maatje groter voor de zekerheid genomen.

Ik ben echt superblij met deze jas! De jas is lekker warm (gelukkig maar!) en zit als gegoten. Def-Shop vindt ik echt een superleuke webwinkel en daarom besluit ik binnenkort er meerdere dingen te bestellen ik zag namelijk ook hele leuke schoenen en ik zocht nog leuke laarsjes, Def-Shop heeft het allemaal.

Ik ben ook weer bezig met sporten en ik zag dat Def-Shop.nl ook hele leuke sportleggings heeft, daarom neem ik binnenkort weer eens een kijkje bij Def-Shop.nl! Ik ben echt superblij met deze jas, en daarom vindt ik dat Def Shop een heel leuk assortiment heeft.

Prijs jas: € 59,99

Dit artikel bevat gekregen producten — uitleg