Laden...

was ik maar perfect

mellanie-persoonlijk

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Het is alweer een tijdje geleden dat ik over mezelf schreef, eigenlijk ben ik deze blog begonnen omdat ik over mijn Angst en PTSS schreef. De laatste tijd doe ik dit wat minder, ik kan niet goed uitleggen waarom.

Maar soms voelt het goed om je hart te luchten vooral op het internet, heerlijk. Ik kan het iedereen aanraden. Vandaag laat ik jou weer weten hoe het met mij gaat.. lees dus gauw verder!

Hoe het nou met mij gaat

Nu het in de liefde weer beter gaat gaat het met mij nog niet helemaal perfect, ik heb s’nachts af en toe last van paniekaanvallen en dat sloopt me overdag. Ik maak me een of andere manier om iets druk, natuurlijk weet ik wel wat maar dat zijn de kleine dingetjes.

Niemand is perfect, helaas was ik dat.. ik zit ook niet zo lekker in me vel de laatste tijd ook omdat ik me realiseer dat ik eind van deze maand 31 augustus om precies te zijn 22 wordt. Nog best jong, iknow.. maar toch mijn leven had beter en ‘normaler’ kunnen aflopen.

Was ik maar perfect

Ik wilde werken, naar school gaan.. helaas is dat totaal geen optie. Gelukkig kan ik me helemaal uitlaten in mijn blog, en dat geeft me ook alle afleiding. En ik blijf net zolang bloggen tot dat ik er me werk ervan kan maken.. daarna natuurlijk ook.

Ik wilde in het begin van mijn Blog ook Vloggen erbij ( Op You-tube ) alleen dit is me nog niet regelmatig gelukt. Ik stopte met Kerst ik kreeg toen een hele grote paniekaanval, en het Vloggen brakt mij op.. Ik kon niet meer, ik kan niet uitleggen waarom. Ook omdat ik zag hoe slecht het met mij eigenlijk ging en dat wilde ik niet.

Maar ik heb na liggen denken, kijk ik heb dagelijks last van Paniekaanvallen en PTSS wat nou als ik dat gewoon op film vastleg. Misschien heel erg awkward maar misschien help ik hier een ander mee; misschien kunnen mensen zich hierin herkennen.

Ik wil binnenkort weer gaan Vloggen, in iedergeval weer proberen. Zouden jullie dat leuk vinden? Ik hoor het graag..

2 reacties

augustus 12, 2016
0

Ik heb ook PTSD, chronisch en ook ik vind plezier in mijn blog. Het lukt mj niet om meer te bloggen, dan word het grensoverschrijdend. Ook ik heb paniek aanvallen en word badend in het zweet wakker. In mijn trauma groep leren we om dan eruit te stappen even wat te drinken en verder te slapen. Ook opschrijven wat er speelt, dus kladblok naast je bed.

Fijn dat er een nieuwe liefde is, je weet nooit of het de ware is, maak er maar het beste van…

augustus 16, 2016
0

Oh Serieus… wist ik niet! Bedankt en jij ook sterkte :-)!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: