Laden...

wat geef jij voor moederdag?

Mellanie

Positieveling enzo. ☾

Zelf hou ik van cadeautjes, nou is het zondag natuurlijk ‘Moederdag’ de dag dat we onze moeders en oma’s en schoonmoeders weer mogen verwennen met een cadeautje.

Nou was mijn moeder vroeger al blij met een tekening, maar als ik er nu daarmee zou aankomen zal ze me de deur wijzen (niet echt natuurlijk!). En vandaag help ik je ‘last-minute’ nog op weg met cadeautjes.

Dit artikel gaat over ‘cadeautjes’ in het algemeen, want het is natuurlijk iedere dag Moederdag en Vaderdag de dagen waarop we onze familieleden verrassen. Of tijdens een verjaardag of huwelijk.

Waarom Moederdag?

Wist je dat Moederdag in meerdere landen op een andere dag wordt gevierd? Moederdag wordt gevierd omdat in een ver verleden de traditie was om ‘Maria’ de moeder van Jezus te vereren. Waarschijnlijk wist niemand dit, maar laten wij eens nou onze moeders tijdens deze dag verwennen. En daar gaat het ook echt om.

Maar wat zijn nou mijn ideeën om iemand te verrassen?

Ik, als blogger kan natuurlijk niet ontbreken om jou te helpen tijdens jou zoektocht naar het perfecte cadeau. Heel veel soorten cadeautjes op een rijtje gezet, als je dus naar een perfecte cadeau zoekt kun je daar zeer zeker terecht.

Hieronder heb ik een aantal ideeën op een rijtje gezet. Wat had ik uitgezocht qua cadeautjes:

Mijn moeder werkt in de beveiliging, mooie pak natuurlijk. En daarom is zo’n stoomstrijkijzer heel erg handig althans dat denk ik persoonlijk. Zo blijft je werkkleding als nieuw!

Boek een ..

Mijn moeder is net zoals mij gek op Sushi. Dit is ook echt wat voor mijn moeder! Hier maak ik er echt blij mee, natuurlijk kost het wel wat.. maar dan heb je ook een leuke ervaring.

Massage = altijd goed

Mijn moeder houdt van massages (klinkt heel stom!), maar hiermee maak ik mijn moeder wel echt blij. Anders kan ik alsnog met een tekening aankomen.. haha! Nee, dit product maakt me moeder wel echt blij na een lange werkdag.

Is het nou zo moeilijk?

Cadeautjes voor iedereen wat wils, ik weet dat het best moeilijk is om de perfecte cadeau te vinden, niemand wil natuurlijk met hetzelfde cadeau aankomen. En je wilt natuurlijk dat de persoon waar je het cadeau aan geeft echt blij is met het cadeau.

Daarom is het handig dat je tegenwoordig dit op het internet kunt vinden, en zo je cadeautje makkelijker kunt scoren. Bovendien vind ik het zelf belachelijk dat in de winkels duurdere prijzen worden gevraagd en online krijg je altijd nog een leuke korting. Fijn!

Heb ik zelf al een cadeau?

Ja! voor mijn moeder heb ik al een cadeau, alleen.. voor mijn schoonmoeder (niet te vergeten) nog niet. Dit weekend is mijn vriend bij mij, dus we zullen dan nog zaterdag even in het winkelcentrum kijken.